(24-02-2020, Saat: 10:00)Ferhat23 demiş ki: [ -> ]Haklısınız Mehmet Bey, ancak yine de şansımızı denemek istiyoruz. Arkadaşıma Subaru'yu ben aşıladım. Zaten bir araçları var, onu eşine bırakıp, kendisine bir keyif aracı almak istiyor, ancak çok fazla bütçe de ayırmak istemiyor. İki çocuğu var, o yüzden fazla masraf yapmak istemiyor 
http://subaruturkiyeforum.com/konu-40-bi...yoruz.html
bu konuda Ferhat23'ün bahsettiği kişi ben değilim. Ama tam olarak durumum aynı.
Araç VAR
Çocuk İKİ
Keyif Aracı EVET
Yakıt Sorun Mu DEĞİL
Bütce 50-55 arasında, bu rakama biterse tadından yenmez ama eğer ağır bakım kronik sorun tamirinden sonra 60'ı geçmese süper olur

Piyasa yükseldi turbolu subiler ayrı uçtu. 60k bütçe ile çıkabilecek masrafları da göz önüne aldığımızda forester sturbo keyif arabası olarak alınabilir duruyor.
Malum sitede yada site dışı aracı olan yokmudur forumdaşlar.
Hayırlı Cumalar şimdiden.
80 hadi 85e kadar çıkardım bütçeyi

yok mu satan???
(16-08-2020, Saat: 09:59)dorukkotan83 demiş ki: [ -> ]80 hadi 85e kadar çıkardım bütçeyi
yok mu satan???
Hoşgeldiniz. Burada bir Subaru aracı arayan olarak anladım ki araç sahipleri arabalarından ayrılmak istemiyorlar ve onlara da hak veriyorum
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100.000₺ yi verene hemen satarım hiç gözünün yaşına bakmam

2 hafta içinde 105binliraya alınan Subaru bugün 145bine ilanda kim nasıl araba satacakta nasıl bir araba alacak.. bu cendereye girmemek için araçlarımızı satmıyoruz..
Kredimi karşıladığı gün satacağım bende. O yüzden 100.000i veren düdüğü çalar.
Yerine ne mi alacağım? Almayacağım.
(16-08-2020, Saat: 14:44)Barış Çağlar demiş ki: [ -> ]Kredimi karşıladığı gün satacağım bende. O yüzden 100.000i veren düdüğü çalar.
Yerine ne mi alacağım? Almayacağım.
Dün hanımla aynı durumun muhasebesini yaptık, en son arabayı satmayıp krediye katlanmaya karar kıldık

(16-08-2020, Saat: 14:41)555 demiş ki: [ -> ]2 hafta içinde 105binliraya alınan Subaru bugün 145bine ilanda kim nasıl araba satacakta nasıl bir araba alacak.. bu cendereye girmemek için araçlarımızı satmıyoruz..
işte budur.Şu anki durumun birebir açıklaması olmuş.bugün aracımı satsam,almayı düşündüğüm araç misal 150 ise şudur budur deyip 2-3 hafta sonra 200 olmayacağının garantisi yok.bir ara 2,5 forester düşündüm 2009-2010 model.sakarya da bir ilan var.145 ten ilana çıktı, şu an 195.onun için elimdekine 2 kat daha dikkat etmeye başladım şahsen.