STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 2014 Subru Forester Lpg tüketimi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Bugün istanbul üçel.otogazda lpg mi taktırdır. Atiker grand. Tüketim testimi istanbuldan kdz eregliye gelirken yapacaktim.ama.trafik.cok yogun oldugu ic8n sapanca burger king shellde fulledim.gazi. 177 km yol geldim eregliye ve total de fulledim.tekrar. inanmazsiniz 41.7 tl.gaz aldı. Yani km de 23 kuruş. Normal ki sizce?
Bence normal. Benzinde 26 kuruş yakan arabalar var LPG de bir zahmet onu yaksın Subaru
Gülücük mantıklı
(05-06-2020, Saat: 22:51)nitro37 demiş ki: [ -> ]Bence normal. Benzinde 26 kuruş yakan arabalar var LPG de bir zahmet onu yaksın Subaru

Mehmet abi subide mi?

(05-06-2020, Saat: 22:43)onat76 demiş ki: [ -> ]Bugün istanbul üçel.otogazda lpg mi taktırdır. Atiker grand. Tüketim testimi istanbuldan kdz eregliye gelirken yapacaktim.ama.trafik.cok yogun oldugu ic8n sapanca burger king shellde fulledim.gazi. 177 km yol geldim eregliye ve total de fulledim.tekrar. inanmazsiniz 41.7 tl.gaz aldı. Yani km de 23 kuruş. Normal ki sizce?

Lpg demeyin banaGülücük Gülücük uzun yolda foresterla ölçtüm 52 kuruş yakmışım uzun yol sürat 100 110  Sinirli Dil Çıkart

Hala benzine direnmeye çalışıyorum. Outbackzdenk gelmedi denk gelse araç değiştireceğim nasip olursa tabi o sebeple benzine direnmeye devam

Ama ben bu subiyi anlamadım hala şehir içi tüketimde

55 60 kuruş arası max. Anlamadım ben bu işi.outback 2,5 bulsakta bi lpg taktırıp binsek artıkGülücük Gülücük

Çok çok iyi bence. Keşke benim olsa Gülücük

Şu DIT motorlara LPG işini bir çözseler artık yav :(
He çözdük desinlerde hemen LPG yapıp öldürün motoru. (Linc yapmayın LPG zararlı iste kabul edin )
(06-06-2020, Saat: 11:07)Ahmet G demiş ki: [ -> ]Çok çok iyi bence. Keşke benim olsa Gülücük

Ahmet bey onu da sordum cok yakında prins çıkarıyormuş sanırın.
(06-06-2020, Saat: 12:32)onat76 demiş ki: [ -> ]
(06-06-2020, Saat: 11:07)Ahmet G demiş ki: [ -> ]Çok çok iyi bence. Keşke benim olsa Gülücük

Ahmet bey onu da sordum cok yakında prins çıkarıyormuş sanırın.

Prinsin kiti var ama Türkiye'ye getirecek babayiğit henüz doğmadı Gülücük
Merhabalar araç kaç model kaç km de birde benzinde ne yakıyordu. ayrıca bende bir benzinli almayı düşünüyorum. Üçel otogaz da kaça para tuttu lpg montajı ve ayarı . bilgi verirsen çok seviniri. Ayrıca güle güle kullanmanı dilerim
Maşallah çok güzel değerler. Bunda cvt şanzımanın düşük tüketimini göz ardı etmemek lazım. Şehiriçi güzergaha göre değişen 11-12lt civarı tüketimi olan ağırlıklı ama 10lt altında tüketimi olan da. Şehirlerarası geneli sabit hızlarla 5.6lt ile 6.4lt arası benim legacydeki tüketim aynı 6ileri cvt şanzımanla.
Sayfa: 1 2