STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Outback-Legacy Double Çerçeve
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
arkadaşlar selamlar.double din için aşağıdaki malzemeden bulabilirmiyiz?çıkma olur büyük ihtimalle çünkü TR'de hiç rastlamadım.yetkili servise sorsak fiyatları tahmin bile edemiyorum.yurdışı da kur ve gümrükten dolayı çok cazip durmuyor.duyan,eden olursa çok makbule geçer Gülücük

[Resim: DSC00985.jpg]

[Resim: SUB_DIN_New.jpg]
Hacim yok mu dubaide ?
İzgaralar dahil mi tek çerçeve mi çerçeveyse uydurma olur mu
(02-02-2018, Saat: 00:35)Cherkess demiş ki: [ -> ]Hacim yok mu dubaide ?

maalesef hacım :(

(02-02-2018, Saat: 00:50)GURBENÇ demiş ki: [ -> ]İzgaralar dahil mi  tek çerçeve mi çerçeveyse uydurma olur mu

ızgaralar dahil recep.aslında ortadaki gözü kesip biçtirilip uydurulabilir ama o işi yapacak ustayı bulmak mesele :(
Abi ön panel kısmı kaliteli flamentle 3D yazıcıda cıkartırmak diger parçalarıda bu panele aktarmak  geliyor aklıma ama sizin orda var mı bilemiyorum 30 40 tlye halletmiş hemde orjinal parcayı bozmamış olursun
(01-02-2018, Saat: 23:50)Cihan demiş ki: [ -> ]arkadaşlar selamlar.double din için aşağıdaki malzemeden bulabilirmiyiz?çıkma olur büyük ihtimalle çünkü TR'de hiç rastlamadım.yetkili servise sorsak fiyatları tahmin bile edemiyorum.yurdışı da kur ve gümrükten dolayı çok cazip durmuyor.duyan,eden olursa çok makbule geçer Gülücük

YAPILABİLİRLİĞİ VAR ÖRNEKTEN MODEL ÇİZİP LAZER 3D İLE BASKI ALABİLİRİZ SONRA GÜZEL BİR KAPLAMA YADA DİAMOND BOYA İLE OLABİLİR
@Cihan oluru varmis bi bak
(05-02-2018, Saat: 22:46)tugrul demiş ki: [ -> ]
(01-02-2018, Saat: 23:50)Cihan demiş ki: [ -> ]arkadaşlar selamlar.double din için aşağıdaki malzemeden bulabilirmiyiz?çıkma olur büyük ihtimalle çünkü TR'de hiç rastlamadım.yetkili servise sorsak fiyatları tahmin bile edemiyorum.yurdışı da kur ve gümrükten dolayı çok cazip durmuyor.duyan,eden olursa çok makbule geçer Gülücük

YAPILABİLİRLİĞİ VAR ÖRNEKTEN MODEL ÇİZİP LAZER 3D İLE BASKI ALABİLİRİZ SONRA GÜZEL BİR KAPLAMA YADA DİAMOND BOYA İLE OLABİLİR
@tugrul yapmazsan vururum seni  Cool top sende.bundan sonra hergün rahatsız edicem seni Gülücük
abi sen iste yaparız  ama bana biri model göndersin
(05-02-2018, Saat: 23:09)GURBENÇ demiş ki: [ -> ]@Cihan  oluru varmis bi bak

eyvallah @Gürbenç   :shy:
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9