MERHABALAR FORUMUN YENİ ÜYELERİNDENİM. BİR SÜREDİR İMPREZA ALMAK İSTİYORDUM ARTIK BELLİ ŞARTLARIM OLUŞTU ALMAYA KARAR VERDİM BÜTÇEM GEREĞİ 1.5 İLE BAŞLAMAK İSTİYORUM. TEMİZ BİR ARABA ARIYORUM. BUNUN İÇİN EN UYGUN YERİN BURASI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM VE SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM. ÇOK YORMAYACAK SÜREKLİ USTA ARATMAYACAK BİR ARAÇ BAKIYORUM ÇÜNKÜ AYDIN DİDİM DE YAŞIYORUM VE BURDA USTA BULMANIN ÇOK KOLAY OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. UMARIM DERDİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR.
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Hoşgeldiniz,umarım istediğiniz bir araba bulursunuz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler

Merhaba hoşgeldin Recep 2.0 motor istersen tertemiz bir araç var bende istersen özelden yazabilirsin
Hoşgeldiniz. 1.5 alacaksanız mutlaka manuel vites almanızı tavsiye ederim. Daha keyifli kullanırsınız.
Tesekkurler evet bende manuel düşünüyorum yazımda belirtmeyi unutmusum.
hosgeldiniz aramiza.İstediğiniz özelliklerde bir araca sahibim satmayıda dusunebilirim lakin malum korona sebebiyle şehir dışına çıkamıyoruz.bu işler duzeldiginde görüşebiliriz ozel mesaj yazabilirsiniz. @
semih özsoy arkadaşımızda sanirim 1.5 impreza bakıyordu.ben aracımı raci ustanın görmesini ona gore nasipte varsa satılmasını uygun buluyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi