STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Benimde Artık Bir Subarum Var !!!!!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Cool benimde artık subarum var, hemde kimsede olmayanından, hemde en extreminden, hemde en havalısından, hemde en amfibi olanından, kıskananlar elbette olacaktır kıskanmayın biliyosunuz çok aradım ve en sonunda buldum.....

İŞTE BENİM SUBARU 

[Resim: subaru.jpg]
Gülücük hayırlı olsun firat. İyi günlerde kullan. Şahane olmuş inan. İşte Subarucu olmak böyle bir şey. Tebrik ederim.
(31-01-2018, Saat: 10:17)frtzencir demiş ki: [ -> ]Cool benimde artık subarum var, hemde kimsede olmayanından, hemde en extreminden, hemde en havalısından, hemde en amfibi olanından, kıskananlar elbette olacaktır kıskanmayın biliyosunuz çok aradım ve en sonunda buldum.....

İŞTE BENİM SUBARU 

vayy demek cabrio Büyük Gülücük hayırlı olsun Gülücük
(31-01-2018, Saat: 10:17)frtzencir demiş ki: [ -> ]Cool benimde artık subarum var, hemde kimsede olmayanından, hemde en extreminden, hemde en havalısından, hemde en amfibi olanından, kıskananlar elbette olacaktır kıskanmayın biliyosunuz çok aradım ve en sonunda buldum.....

İŞTE BENİM SUBARU 

Fırat Bey hayırlı olsun. Çok güzel. Sizin gibi sıra dışı birisine de sıradışı subaru olmalı demi. yakışır hocam. Beraber fotonuzu gönderinde kapak yapayım.

Hayırlı olsun sonunda kavuştun sende subaruna
Masrafsız binebilirsin buna! ?
Woow hayırlı olsun bi stf sticker eksik.
Hayırlı olsun
hayirli olsun firat abi
kisa surede yakit degerlerini de paylasirsaniz Gülücük
tum ıyı dıleklerınız ıcın teşekkürler arkadaşlar, en yakın zamanda performans ve yakıt değerlerini artıları eksileri paylaşacağım Gülücük