Baya baya outback

Geçen bir haber vardı mondeo da Outbacke çevirecekmiş kasayı.
pick-up ları navarra, ticarileri opel combo, bu da subaru olsun artık.
@
tarkaner tam senlik araba yapmışlar şimdi bu daha fısır fısırdır abi. Afedersin, dede diyecektim

(05-03-2020, Saat: 02:25)Samet demiş ki: [ -> ]@tarkaner tam senlik araba yapmışlar şimdi bu daha fısır fısırdır abi. Afedersin, dede diyecektim 
Sildim seni, Tanımıyorum

.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya buna nolmus
Önden gözüken resmine 2dk baktım. Ciddi baktım. Alıcı baktım. Binici baktım..
Nerden nasıl duygularla bakarsam bakayım, önden görüşünü ne kadar ucuzz, ne kadar kötüü, ne kadar sıradan, ne kadar kalitesiz duruyor öyle yaa O_o
Ben severdim E'leri, E'ler güzeldi, bi ağirliği vardi vs vs..
Doktor bu ne?
Gerçekten Outback gibi duruyor.

Legacy ön far tasarımını da zamanında wosvagen çalmış pasatlara koymuştu

Subaru, Outback modelini özellikle Avustralya için Legacy SW'yi yükselterek yaratmıştı. Adı da Avustalya'nın ortasındaki geniş ve boş arazilerden geliyor zaten. Oralarda doğru dürüst yol bile yoktur. Piyasaya ilk çıktığında şuna benzer reklamlarla tanıtılmıştı
https://www.youtube.com/watch?v=6z9qohzqq9g
Yani sözün kısası arabanın bir amacı, bir konsepti vardı. Yakaladığı piyasa başarısı nedeniyle taklit etmeye çalışanlar asla başarılı olamazlar.
Benzer durum Forester için de geçerli. Bu sabah Türkiye'de son iki ayda en çok satılan SUV listesi yapmışlar. Listenin başında Dacia Duster var. Sonra Peugeot 3008 geliyor. Çakma bile olsa dört çeker çekişli olmayan bu araçların SUV sayılması gerçekten üzücü. İnsanlar neye para verdiklerini gerçekten bilmiyor.
4matic ne oldu acaba? Hala daha "akıllı"(!) 4çekere devam mı? Yoksa gerçek bir 4 çeker sistem geliştirdiler mi acaba?
Açıkcası orijinal Putback varken neden "benzer"ine bineyim?... Diye düşünürdüm alacak olsam.