STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Yeni Kasa XV
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Hem forumlarda gezerken gördüğüm hem de Subaru Yetkili servisindeki teknik personelin söylemesi ile yeni XV nin ötekilerden çok farklı olduğu. Makyaj kasa dış , iç donanım olarak bahsetmiyorum. Performans olarak da çok farklı. Siz kullanıcıları olarak bu konuda bir fikriniz var mıdır? teşekkürler.
Yeni XV, Subarunun yeni platformunun ilk modeli, bu yeni platformun getirdiği güvenlik anlamında birçok fark var, daha rijid daha sağlam daha iyi kabin koruma vs.
Motor, şanzıman ikilisi aynı aslında ama aynı değil Gülücük arada çok fark var bu farka sebep olan da bence şanzımanın yazılımı veya şanzımandaki iyileştirmeler, gaz değişimlerine çok daha hızlı cevap veriyor, çekişi de biraz daha iyi denebilir.

Daha sessiz, daha konforlu süspansiyonlar, eye-sight ayrı bi olay zaten bir de içi daha şık, göğüs kısmıyla koltuklarıyla vs daha modern bir görüntüsü var artık.
Bu kadarını beklemiyordum. gerçi yeni kasa xv ye çıkınca forester fiyatlarına yaklaşılıyor.

Serkan Bey 788225969 bu araca ne dersiniz Gülücük hemen yeni kasaya döndürdünüz beni Gülücük
(10-02-2020, Saat: 09:18)onat76 demiş ki: [ -> ]Bu kadarını beklemiyordum. gerçi yeni kasa xv ye çıkınca forester fiyatlarına yaklaşılıyor.

Serkan Bey  788225969  bu araca ne dersiniz Gülücük hemen yeni kasaya döndürdünüz beni Gülücük

Bu ilanı daha önce siz sormuştunuz değil mi :Gülücük
Bayi forumumuzca tanınan bir bayi, arayın görüşün forumdan bayiyi bildiğinizi de belirtin, aracın yaşadığı kaza şaseyi etkileyecek kadar büyük değilse kaportada kalmış ise arabayı kullanırken sizi üzecek bir durum yoksa alın bence. Yeni kasa mı eski kasa mı sorusunu kimse düşünmez bile tabi ki yeni kasa Gülücük
Serkan bey. Daha once yazistigimiz 2012 xv nin sahibi bagaj kapagini sifre ile aciyorsunuz diye bir donanimdan bahsetmisti.bu nedir bilginiz varmi.yeni kasalarda da boyle bir sey varmi.bir de xmode yeni kasa xv de varmi acaba?
Bagaj kapağı şifresini denemedim hiç ama Subarularda eskiden beri öyle bir özellik var galiba Gülücük Yenilerde o özelliği tanıtan videolar izledim ama kendi arabamda deneme yapmadım hiç.
X-mode yeni kasada var.
Teşekkürler. Gitmiş Ataşehirdeki xv Gülücük