768789262 ilan nolu 2013 xt. Var. Agir hasar kayitli. Sasede ve hava yastiklarinda bisey yok.sizce mantikli mi? Kaskocumla konustum nornalden biraz fazla olur ama kasko yapilir dedi.sizin degerli goruslerinizi de almak istedim.
İyi geceler.
Araç sahibi Konya Ceylan Subaru Servis çalışanı zaten.
Sıkı bir pazarlıkla iyice de baktırılarak alınır.
Ahmet e benden selam söyleyin fiyat konusunda yardımcı olur.
Tesekkurler.cherkess demem yeterlimidir peki
Peki bu agir hasar konusundan pek anlamam, yazdigi fiyat mantikli midir? Benim foresteri da alabilecegiji soyledi.
Ağır hasar kaza durumuna göre değşir. kaza fotolarını isteyin. Uzun vadede binilecekse alınır
Evet uzun vade dusunuyorum.kisi zaten subaru yetkili servisindeymis.konya selcukluda.
Fiyat makul görünüyor. Atmosferiklerin fiyatı zaten bu seviyede artık. Mekaniğini çekiş sistemi düzgünse değerlendirilebilir. 135'ten ağız açıp 138'e el sıkışılır gibi duruyor

(29-01-2020, Saat: 23:45)onat76 demiş ki: [ -> ]768789262 ilan nolu 2013 xt. Var. Agir hasar kayitli. Sasede ve hava yastiklarinda bisey yok.sizce mantikli mi? Kaskocumla konustum nornalden biraz fazla olur ama kasko yapilir dedi.sizin degerli goruslerinizi de almak istedim.
İyi geceler.
Ahmet'i instagramdan takip ederim bu arabaya biniyorlar, bayadır da kendilerinde, benim takip ettiğim dönemde başka kazalı araç da tamir edip sattılar. Ahmetle başka bir araç için görüşmüşlüğüm de var, bence arayın konuşun size anlattıkları tatmin ederse ve kaskocunuza da şase no.dan kazanın detaylarını sorgulattırın gördükleriniz ile duyduklarınız örtüşürse alabilirsiniz.
Sonuçta Subaru servisi bu insanlar, arabanın bakım işlerinde eksik, kusur ihtimali çok çok az. Varsa bile onlara yaptırıp öyle alırsınız.
(30-01-2020, Saat: 09:34)Ahmet G demiş ki: [ -> ]Fiyat makul görünüyor. Atmosferiklerin fiyatı zaten bu seviyede artık. Mekaniğini çekiş sistemi düzgünse değerlendirilebilir. 135'ten ağız açıp 138'e el sıkışılır gibi duruyor
keşke bu seviyede olsa ilanlarda 170 binlerde ilanlar bir anda uçtu anlamadım. dediğiniz fiyatlarda idi ama son iki haftada çıldırdı. keşke bulabilmek 140 150 ye temiz atmosferik de alsam ama yok yani. bulamıyorum. fiyat ile ilgili de az önce konştuk ahmet bey ile. diferasiyelde biey aynası falan dedi. o değişmesi lazımmış ses yapıyormuş bazı kmler arası ama rahatsız etmediği için değişmedim servisimizde temizledik dedi. aks kırılmış değişmiş. o süreçte biraz zarar görmüş sanırım diferansiyel ama değişmemiş. onun fiyatını düşerim dedi 10bin falan. fiyat makul oluyor ama bilmiyorum yani . eğer almayı kesin düşünürsem onu yaptırıp alırım zaten hazır ordayken. çünkü izin kullanmak gerekiyor hepsinde o kadar izin yok. kullanma şeklimi anlattım yakt sarfiyatı için. 2013 yeni kasa A3 ü bile spor modunda bir kere kullandım dedim. çok yumuşak kullanırım dedim. sen bu şekilde 6 ları bile görürsün dedi şehirler arası yolda :

aslında XT pek aklımda yoktu ama güç de lazım oluyor. bir de fiyattan almayı düşündüm. km si de çok değil. 10 seneye yakın binmeyi düşünüyorum. en kötü 5-6 sene kesin. forumdaki görüşlere de değer veriyorum. kafam bulanık hafiften

Ellerinde difransiyel olmayabilir. Eger yoksa listeden güncel difransiyel fiyatı isteyin. O fiyati eğer ki düşerse geri kalan mekanik aksamda da sorun yok ise alınabilir.
TAMAM TEŞEKKÜRLER.
(30-01-2020, Saat: 09:46)serkankucuk demiş ki: [ -> ] (29-01-2020, Saat: 23:45)onat76 demiş ki: [ -> ]768789262 ilan nolu 2013 xt. Var. Agir hasar kayitli. Sasede ve hava yastiklarinda bisey yok.sizce mantikli mi? Kaskocumla konustum nornalden biraz fazla olur ama kasko yapilir dedi.sizin degerli goruslerinizi de almak istedim.
İyi geceler.
Ahmet'i instagramdan takip ederim bu arabaya biniyorlar, bayadır da kendilerinde, benim takip ettiğim dönemde başka kazalı araç da tamir edip sattılar. Ahmetle başka bir araç için görüşmüşlüğüm de var, bence arayın konuşun size anlattıkları tatmin ederse ve kaskocunuza da şase no.dan kazanın detaylarını sorgulattırın gördükleriniz ile duyduklarınız örtüşürse alabilirsiniz.
Sonuçta Subaru servisi bu insanlar, arabanın bakım işlerinde eksik, kusur ihtimali çok çok az. Varsa bile onlara yaptırıp öyle alırsınız.
kaskocum kaza detayını göremiyormuş ?
(30-01-2020, Saat: 10:59)onat76 demiş ki: [ -> ]TAMAM TEŞEKKÜRLER.
(30-01-2020, Saat: 09:46)serkankucuk demiş ki: [ -> ]Ahmet'i instagramdan takip ederim bu arabaya biniyorlar, bayadır da kendilerinde, benim takip ettiğim dönemde başka kazalı araç da tamir edip sattılar. Ahmetle başka bir araç için görüşmüşlüğüm de var, bence arayın konuşun size anlattıkları tatmin ederse ve kaskocunuza da şase no.dan kazanın detaylarını sorgulattırın gördükleriniz ile duyduklarınız örtüşürse alabilirsiniz.
kaskocum kaza detayını göremiyormuş ?
serkan bey. servis ile de görüştüm. perte çıkan kazada sadece kaporta işçiliği yazıyormuş. ahmet bey de bana zaten parçaları aracın sahibinin orijinal olarak aldığını söylemişti. montajı sadece servis yapmış olabilir mi? ayrıca serviste sağ arkadan bir kaza daha çıktı . stop ve çamurluk değişmiş. subaru xt yazısını da değiştirmil STI gibi birşey yazıyor arkasında.