Merhaba;
Araçta bulunan OBD cihazın sürekli takılı olması, çalışması aracın aküsü ya da beyni acısından olumsuz bir duruma sebep olur mu? Ayrıca da OBD2 v.2.1 desteklemiyor mu Subaru'lar bunu merak ediyorum.
(27-01-2020, Saat: 15:03)AEnes demiş ki: [ -> ]Merhaba;
Araçta bulunan OBD cihazın sürekli takılı olması, çalışması aracın aküsü ya da beyni acısından olumsuz bir duruma sebep olur mu? Ayrıca da OBD2 v.2.1 desteklemiyor mu Subaru'lar bunu merak ediyorum.
Merhaba;
Bende eski bir obd cihazı var ve sanırım yaklaşık iki senedir takılı duruyor

Herhangi bir sorun olmadı. Aracı günlük kullanıyorum. Cihaz takılı iken üzerinde yanan bir veya iki küçük led ışık var. O da aküyü bitirmez sanırım.
Obd cihazlarında iki tür var 1. Si düz cihaz 2.si ise On/Off tuşu olan cihazlar. Düz cihazlar sürekli akım çekiyor uzun vadede araç kullanılmazsa aküyü bitirebilir diğer cihazlar ise sadece kullanmak istediğiniz zaman düğmesine basıp açıyorsunuz kapatmanıza gerek yok kontağı çıkarınca kapanıyor tekrar düğmeye basmadıkça akım çekmiyor ve daha sağlıklı bu durumda doğal olarak. Tavsiyem 2. Cihazdan almanız olur.
Bendeki ozgur abinin bahsettigi modelden.kontak kapaninca otomatik kapaniyor.acinca ortadaki düğme ile baglanti aktif oluyor.2senedir var ve bir sorun yasamadim
Enes bağlantı sorunun çözüldü mü?
Torque Pro yu efektif kullanıyorsun bakıyorum.
@
serdarsalci Enes i takip ediyormusun dostum? Güncellemeleri yakinen alıyor.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(28-01-2020, Saat: 18:53)tarkaner demiş ki: [ -> ]Enes bağlantı sorunun çözüldü mü?
Torque Pro yu efektif kullanıyorsun bakıyorum.
@serdarsalci Enes i takip ediyormusun dostum? Güncellemeleri yakinen alıyor.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet abi, cihazi cikartip calisiyor mu diye baska arabada denedim sonra tekrsr taktim calisti

Benimki hep takılı. Araca veya aküye bir şey olmadı bir buçuk yıldır.
(29-01-2020, Saat: 11:20)sea demiş ki: [ -> ]Benimki hep takılı. Araca veya aküye bir şey olmadı bir buçuk yıldır.
Aç kapa düğmesi var mı? Wi-fi mi bluetooth mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(29-01-2020, Saat: 14:23)Nuri_Kongur demiş ki: [ -> ] (29-01-2020, Saat: 11:20)sea demiş ki: [ -> ]Benimki hep takılı. Araca veya aküye bir şey olmadı bir buçuk yıldır.
Aç kapa düğmesi var mı? Wi-fi mi bluetooth mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bendeki bluetooth. üstünde aç kapa tuşu var.
Bluetooth, düğmesiz.
Sent from my MI 5 using Tapatalk