Selamlar herkese kendim legacy kullanıyorum 27 yaşındayım ve babam da Subaru almak istiyor bi araç var değerli grup üyelerininde görüşlerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler bu arada kilometre takıntımız şükür.
SUBARU FORESTER 2.0 XT TRAMERSİZ İlan No: 737667194
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a...7194/detay
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim. İlandaki araç XT değil. Atmosferik model ve 125 HP dir. Ona göre almanızı tavsiye ederim
Nasil bir oto danismanlik firmasiysa daha ne sattigindan bir haber
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araç xt değil. X atmosferik. xt bakıyor iseniz vakit kaybetmeyin. Ama atmosferikte olur derseniz düşünülebilir.Bu arada ön far fıskiyesinin biri yok

Araç Forester'ın en boş modeli. 315000 km LPG'siz olsa sorun yok derdim ama LPG ne zaman takılmış öğrenmek lazım. Araçta hem Cadde hem de Jaspa Subaru işaretleri var. Son bakımları nerede yapılmışsa oradan araçla ilgili bilgi alınabilir. Bu araç geçen sene uzun süre ilanda kalan direksiyon simidinde ufak eziklik olan bir aracı hatırlattı bana ama plakayı kapattıkları için emin olamıyorum. Direksiyon simidini de değiştirmişler sanki.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. arkadaşlarımın dedigi giibi linkini verdiginiz araç atmosferik ha illa atmosferik arıyorum diyorsanız bi üst kasaya bakmanızı tavsiye ederim
Forumdan Barış Çağlar bey Forester'ını satılığa çıkardı. Kendisi oldukça titizlenmişti aracına. Kaçırmayın derim.
Şimdilik forum hariç hiçbir yere ilan açmadım. Sadece forumda ilerleyen günlerde ihtiyaç duyarsam sahibindende de ilan açarım.
(13-01-2020, Saat: 16:29)Barış Çağlar demiş ki: [ -> ]Şimdilik forum hariç hiçbir yere ilan açmadım. Sadece forumda ilerleyen günlerde ihtiyaç duyarsam sahibindende de ilan açarım.
Merhaba barış bey aracınızı paylaşırmısınız buradan yada Whatsap dan 05073746180 numaram
(13-01-2020, Saat: 13:31)Gürbenç demiş ki: [ -> ]Hoşgeldiniz keyifli forumlar. arkadaşlarımın dedigi giibi linkini verdiginiz araç atmosferik ha illa atmosferik arıyorum diyorsanız bi üst kasaya bakmanızı tavsiye ederim
Aracın ilanının yanlış olduğunu anladım bir üst kasanın görüntüsü hoşuma gitmiyor
(15-01-2020, Saat: 17:40)edkemrah demiş ki: [ -> ] (13-01-2020, Saat: 16:29)Barış Çağlar demiş ki: [ -> ]Şimdilik forum hariç hiçbir yere ilan açmadım. Sadece forumda ilerleyen günlerde ihtiyaç duyarsam sahibindende de ilan açarım.
Merhaba barış bey aracınızı paylaşırmısınız buradan yada Whatsap dan 05073746180 numaram
Forumdaki konuda da 2 saat önce belirttim. Kredimi yapılandırdığım için şu anda arabamı satmama gerek kalmadı.