Elinize sağlık abi. Subaruyu hiç bilmeyenler için yaptığınız emek emek videolardan dolayı çok teşekkür ederiz.
(28-12-2019, Saat: 21:11)omerdogan demiş ki: [ -> ]Elinize sağlık abi. Subaruyu hiç bilmeyenler için yaptığınız emek emek videolardan dolayı çok teşekkür ederiz.
Teşekkürler Ömer. Elimizden geldigince Subaru markasını insanlara ısındırmaya ve cesaretlendirip Subaru sahibi yapmaya çalışıyoruz.
Güzel samimi her zamanki gibi bir video olmuş hayırlı olsun Berk tekerine taş değmesin 200 ile çok rahat viraja girdi adı yeter
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli bilgiler mevcut yine.
Emeğinize sağlık.
Berk ailecek subarucu oldu

Mehmet abi emeğine sağlık. Araç inceleme dışında ki konuları da keyifle dinledim

Aslında inceleme veya teknik konular dışında da böyle hoş sohbetli videolar olsa nasıl olur

(28-12-2019, Saat: 22:05)Salih demiş ki: [ -> ]Mehmet abi emeğine sağlık. Araç inceleme dışında ki konuları da keyifle dinledim
Aslında inceleme veya teknik konular dışında da böyle hoş sohbetli videolar olsa nasıl olur 
Zaten arabanın içinde ayrı konulari konuşmak olmuyor baksana o ara cvt 6 ileri diyeceğime DSG 6 ileri demişim

Berk bile farketmemis hahahahah
Allah,keyfiyetimizi bozmasın inş. Güzel bir tanıtım daha.Berk hocam ,Allah ,bey amcamıza ve sizlere güle güle kullanmayı nasip eylesin.Kazasız,belasız sürüşler dilerim.Mehmet abi ,sana da hayırlı ömürler dilerim.Emeklerin için teşekkür ederim.
Sardirmadan izleyenler kimler görelim

Ben izledim 2 3 yerde dsg dedin dedim Berk düzeltir oda düzeltmedi
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi