STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 2020 MTV tutarları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Arkadaşlar iyi akşamlar,

2020 MTV artış oranı belli olmuş. Bu sene vergiyi ne kadar ödediyseniz seneye %12 fazlasını ödeyeceksiniz.
Bizim bu vergiler canimizi alacak bir.gun ama hayirlisi. Su makam araci binenler için bolca dua okuyorum bu aralar. Trilyonluk olanlara ozellikle
Aslında ilk duyurulan %20’lerde bir rakamdı. Trafik cezaları ve diğer harçlar o miktarda artacağı söylenmişti. MTV’nin %12 artması sürpriz oldu. Allah kazasız ve trafik cezasız bir yıl nasip etsin. Geçen gün bölünmüş yolda , ama ne hikmetse meskun mahal kabul edilen, 450 küsür lira hız cezası geldi. 112 kms ile radara yakalanmışım. Hemen ödeyip %25 indirimli ödedim. 380 civarı bir para, adamın canını yakıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 forester için 629 tl gördüm ama ödemedim, 31ocakta akşam gece 23te öderimBüyük Gülücük

Sent from my SM-A320F using Tapatalk
Aynen benimde canimi sıktı bu 629 tl olayi arac 2008 model. Neyse uzen tek tarafi bu olsun.
31 Aralık'ta trafik Park cezası yemişim Gülücük koca sene ceza yemeden geçir son gün ye olacak iş mi