STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: TESLA type Android Multimedia
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Değerli Forum üyemiz @serdarsalci sayesinde, bizim de araç almadan teybini alan eski Şahin/Doğan siparişine yazılanlar gibi, multimedya cihazımız oldu.

Darısı araca montajına..

Serdar Bey e bu vesile ile çok teşekkürler.[Resim: d21f4c23e9f702473397762db381725f.jpg]

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle, eğlenceli, neşeli günlerde kullanın.
Hayırlı olsun abi, keyifle kullanmanız dileği ile
Tarkan abi hayırlı olsun. En kısa zamanda araç üzerinde kullanabilmeniz dileğiyle..
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Eee bundan sonra kaçış yok, araç modeli netleşti artık 2010-2014 outback ya da legacy sizleri bekliyor yani. Tez zamanda montajı nasip olsun inşallah.
Hayırlı olsun.en temizinden hayırlı bir araba nasip olsun
@tarkaner hayırlı olsun. abi sen arabayı almışsın zaten. kafanda bitirmişsin kafada bitirdiğin aldım dediğin evrene verdiğin mesajlar mutlaka olur denenmişliği çoktur. bundan 18 sene önce motorum olmadan aldığım kask mont dizlik vs de ne yapacaksın bunları motorun yok diyorlardı. oysaki ben motoru aldığımı alacağımı kafamda bitirmiştim. sende bunu aldığına göre mutlaka alacaksın. Allahtan hayırlısı. inanmak başarmanın yarısıdır prensibinde sen %70lere gelmişsin. hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun abi bakalım hangi araca nasip olacak Gülücük
Çok teşekkürler. Geç olsun, güç olmasın.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfa: 1 2 3