STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Kan Değerlerimize Baktıralım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhabalar.. Belki ilgileren olur bilgi amaçlı yazıyorum katılan olur yada olmaz. Araştıralım net bilgileri doğru yerden okuduktan sonra sıkıntımız kalmıyor zaten.. Ben kendim ve tüm ailem olarak özellikle D vitamini değerime dikkat ederim kaynak canan karatay hoca duyeceğim ama gülemseyeniniz olabilir.. D vitamini seviyesi 50 olursa çok çok iyi olur. Kanser hastaları için 70 ile 100 arası.. D vitamini neden önemli derseniz birçokyerdende araştırıp okuduğum  vücuda birçok mineral ve protein d vitamini olmadan geçmediği... Bu da demek oluyor hastalıklara yakalanma ve vücut direncini dolaylı yoldan sağlıyor desek yanlış olmaz....

Bir diğeride son zamanlarda kanseri çook duyuyoruz. Bu da komik gelebilir ama vücudumuz birçok paketlenmiş ürünlerden yiyerek asitleşiyor
Asidiklik olarak artan vücutta, tüm hücrelerde zaten mevcut olan kanser hücrelerini canlandırıyor... Bu yüzden vücudumuzu bazikleştirmemiz gerekiyor peki nasıl. Karbonat kullanarak sodyum bi karbonat eskiden uçak karbonatları vardıGülücük nedenmi karbonat vücut ph ını artırıyor yani baziklikte artıyor... Genelde her gün olmasada iki üç güne yatmadan bir çay kaşığı karbonatı suyla birlikte yutarım. Deneyin zararı yok faydalarınıda görün, araştırıp okuyalım. Kulaktan dolma bilgi kesinlikle değildir.facebookta birçok sayfa adıda verebilirim ve sosyal medyadada fayda görmüş geri dönüşlerde olmuş ve paylaşılmışGülücük 

Biraz kürlerle takıntım var ve baya farklı kaynakta okuyorum geri dönüşlerdede çok çok yorum var faydalı olduğu yönünde.. Bilmem ne kadar ilgilenirsiniz ama yazmak istedim. 
Ne kadar biliyorsun diye sormuşlar karşıma aktarabildiğim kadar demiş. Gülücük :Gülücük

Hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim STF'm...
Allah razı olsun.
Eline sağlık güzel paylaşım
Allah razı olsun teşekkür ederim.elinize sağlık
Paylaşım için teşekkürler hocam. Düzenli olarak hemogram, biyokimya, hormon testlerini yaptırıyorum. Hastalıkların erken teşhisi için de gerçekten önemli bu.
Paylaşım için teşekkürler. belli aralıklarla bazı testleri yaptırıyoruz bizde. gerekirse tedavi uygulanıyor.
Aynn devam... Biraz bitkiselciyim kürlerle haşır neşirim. Bu beden emanet iyi bakmak lazım emanet olana.. SelametleGülücük
(09-12-2019, Saat: 10:37)gonyalı4258 demiş ki: [ -> ]Merhabalar.. Belki ilgileren olur bilgi amaçlı yazıyorum katılan olur yada olmaz. Araştıralım net bilgileri doğru yerden okuduktan sonra sıkıntımız kalmıyor zaten.. Ben kendim ve tüm ailem olarak özellikle D vitamini değerime dikkat ederim kaynak canan karatay hoca duyeceğim ama gülemseyeniniz olabilir.. D vitamini seviyesi 50 olursa çok çok iyi olur. Kanser hastaları için 70 ile 100 arası.. D vitamini neden önemli derseniz birçokyerdende araştırıp okuduğum  vücuda birçok mineral ve protein d vitamini olmadan geçmediği... Bu da demek oluyor hastalıklara yakalanma ve vücut direncini dolaylı yoldan sağlıyor desek yanlış olmaz....

Bir diğeride son zamanlarda kanseri çook duyuyoruz. Bu da komik gelebilir ama vücudumuz birçok paketlenmiş ürünlerden yiyerek asitleşiyor
Asidiklik olarak artan vücutta, tüm hücrelerde zaten mevcut olan kanser hücrelerini canlandırıyor... Bu yüzden vücudumuzu bazikleştirmemiz gerekiyor peki nasıl. Karbonat kullanarak sodyum bi karbonat eskiden uçak karbonatları vardıGülücük nedenmi karbonat vücut ph ını artırıyor yani baziklikte artıyor... Genelde her gün olmasada iki üç güne yatmadan bir çay kaşığı karbonatı suyla birlikte yutarım. Deneyin zararı yok faydalarınıda görün, araştırıp okuyalım. Kulaktan dolma bilgi kesinlikle değildir.facebookta birçok sayfa adıda verebilirim ve sosyal medyadada fayda görmüş geri dönüşlerde olmuş ve paylaşılmışGülücük 

Biraz kürlerle takıntım var ve baya farklı kaynakta okuyorum geri dönüşlerdede çok çok yorum var faydalı olduğu yönünde.. Bilmem ne kadar ilgilenirsiniz ama yazmak istedim. 
Ne kadar biliyorsun diye sormuşlar karşıma aktarabildiğim kadar demiş. Gülücük :Gülücük

Hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim STF'm...

bende duymuştum vücuutaki asiti elektrolize ediyomuş karbonatlı su.güzel paylaşım için teşekkürler .
İngiliz karbonatı diye bir karbonat cesidi de var. Ben de ara ara is yerinde litrelik suya katarak kullaniyorum.
D vitamini degerlerim düşük çıktı, ekmeğe döküp yiyorum artik Gülücük)
(09-12-2019, Saat: 22:37)ficasso demiş ki: [ -> ]İngiliz karbonatı diye bir karbonat cesidi de var. Ben de ara ara is yerinde litrelik suya katarak kullaniyorum.
D vitamini degerlerim düşük çıktı, ekmeğe döküp yiyorum artik Gülücük)

Aynn ampul alıp kırın ekmeğe dökerek yiyin çok düşükse onbeş günde bir ampul alın.... 

Yaz boyu tarlada çiftçilik yapan akrabalarım var geçen kan değerlerine baktırmış D vitamini 7 çıkmış. O kadar güneşte kalıyorlar ama yetmiyor... Özellikle kışın güneşde az yaza doğru d vitamini ampulden alıp içmek gerekiyor... İngiliz karbonatı facebook da sağlığımızın müthiş şifreleru diye bi sayfa var ğeri dönüşlerde çokça var yanu kullanıp geru bildirim yapmış.. Okuyun derimGülücük
Sayfa: 1 2