STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru BRZ İnceleme Videosu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Boludan lise ogrencisi bi arkadasimiz bana ulasti.Kendisini tanimiyodum.Kendi capinda bi youtube kanali kurmus arac incelemeleri yapiyo.Bana ulasti BRZ yi yapabilirmiyiz diye onla inceleme videosu yaptik.Elimde geldigince bilgim dahilinde anlatmaya calistim insallah hata yapmamisimdir.Videoyu izliyip arkadasa destek olursaniz cok sevinirim.youtube kanali utku ersan videonun linkini buraya birakiyorum.İyi seyirler Gülücük Gülücük   [video=youtube]http://https://youtu.be/WaKf9AZhOig[/video]
Güzel olmuş elinize ağzınıza sağlık hocam.
Siz bolu da mısınız?
Ben bunaracı bolu da hiç görmedim
Izleyelimmmm, güzel birseyler var hissediyorummm Gülücük
Kahvemi hazirliyorum Gülücük tesekkurler
(07-12-2019, Saat: 23:14)mustafayk demiş ki: [ -> ]Güzel olmuş elinize ağzınıza sağlık hocam.
Siz bolu da mısınız?

Boludayim ben.Her zaman cikartmiyorum araci genelde forester var ustunde cadirli onla dolasirim
(07-12-2019, Saat: 23:53)Gezgin_adamlarr demiş ki: [ -> ]
(07-12-2019, Saat: 23:14)mustafayk demiş ki: [ -> ]Güzel olmuş elinize ağzınıza sağlık hocam.
Siz bolu da mısınız?

Boludayim ben.Her zaman cikartmiyorum araci genelde forester var ustunde cadirli onla dolasirim

Ben de bolu da yım hocam.
Şan kırtasiyenn bi alt sokağında Çamlıca kitap var oradayım.çay içmeye beklerim.
Numaram 537 397 54 80 
Tanışmak isterim sizle
Guzel olmuş video elinize sağlık, aracın torkunun az olması güvenlik sistemi ile alakali. Arkadan itişli bir araçta 350nm tork direk yanlama sebebidir Gülücük güvenli sürüş için dengeli tork vermişler. Gayet başarılı
(07-12-2019, Saat: 23:57)mustafayk demiş ki: [ -> ]
(07-12-2019, Saat: 23:53)Gezgin_adamlarr demiş ki: [ -> ]Boludayim ben.Her zaman cikartmiyorum araci genelde forester var ustunde cadirli onla dolasirim

Ben de bolu da yım hocam.
Şan kırtasiyenn bi alt sokağında Çamlıca kitap var oradayım.çay içmeye beklerim.
Numaram 537 397 54 80 
Tanışmak isterim sizle
Tesekkur ederim abi davetin icin musait bi zamanda cayinizi icmek isterim

(08-12-2019, Saat: 00:02)nitro37 demiş ki: [ -> ]Guzel olmuş video elinize sağlık, aracın torkunun az olması güvenlik sistemi ile alakali. Arkadan itişli bir araçta 350nm tork direk yanlama sebebidir Gülücük güvenli sürüş için dengeli tork vermişler. Gayet başarılı
Meseleyi simdi anladim abi.cok tesekur ederim
Güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin.Bu aracı bir de @nitro37 Mehmet abi tanıtmasını bekliyorum.
Aynen tork yuksek olsa idi o araci yolda zaptetmek baya güç olurdu. İdeal yapmislar. Guzel video olmus. Paylasim icin tesekkurler
Araba yanıyor
Sayfa: 1 2