STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Bu haftasonu kartepe ihtimalini seviyorum :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Selam..

Aracımı aldım alalı ilk kar mevsimi ve kar lastiklerini bugün yarın taktıracağım.. izmite yakınlarıma gideceğim için bir ara da kartepeye çıkıp hem legacy hem lastik denemesi yapacağım..

Zirvede mini bir buluşma ihtimalini seviyorum.. Gülücük

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O taraflarda yaşasam gelmek için vakit ayırırdım Gülücük Subaru aldım alalı doğru düzgün kar göremedim. Subaru ile tanışmam da kara saplanmaktan dolayı yani Büyük Gülücük
Emin olun “kar diye geldik ama yerlerde hic sorun yokmus, normal gidiyoruz iste” diyeceksiniz. Sonra bir bakacaksiniz ki, millet patinajlarda, kimse gidemiyor Gülücük

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hem bnm hem hanımın çok istediği bir yer Kartepe.
Aslın da yakın ama bi nasip olmadı.
Kar lastiklerim yeni olsa idi hiç düşünmeden sana katılırdım
Arkadaslari alip ziganaya cikmistim gecen sene. Dedikleri aynen buydu ; bu nasil araba hic kaymiyor. Zevksiz Büyük Gülücük
(05-12-2019, Saat: 13:44)Adem61 demiş ki: [ -> ]Arkadaslari alip ziganaya cikmistim gecen sene. Dedikleri aynen buydu ; bu nasil araba hic kaymiyor. Zevksiz Büyük Gülücük

Bir dahaki sefere onu diyenlere kendi arabalarıyla gelmelerini ve yolda kalırlarsa onları kurtarmayacağınızı söyleyin. Göz Kırpma