STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Ankara’da Eğlence
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Selam herkese. Belliki şehrimizde yakın zamanlarda güzel kar yağışları olacak. Bu gerçekleştiğinde şöyle topluca buluşup az aracın bulunduğu bir yerlerde biraz eğlensek hoş olur diye düşünüyorum. Ankara’da olup da eşlik etmek isterseniz bura üzerinden haberleşip karları eritmeye çıkabiliriz ?
Merhaba @RedGC8,
Fikir güzel. Güzel bir çekim yapabileceğimiz bir aktivite olabilir ben varım.
Hava durumunu sürekli kolaçan edelim.
Bir de güzergahı önceden belirlemek faydalı olur inancındayım.
Ankara'da ki arkadaşların da katılımını bekleriz. 3 - 4 saatlik stres atma eğlencesi  olur.
Ayrıca Bolu,  Mudurnu öncesi tatbikat ve antrenman niteliğine güzel olur.
Sonuçta  tecrübe  deneyimle kazanılır.
Ben tasvip etmiyorum Redgc8. Tek başına yaptığın şeyler şahsı bağlar ama topluca yapılan şeyler topluluğu bağlar.Böyle şeylerin ,zaten zibidi tayfa yüzünden adı çıkan Subaru markasının,daha da seviye düşüklüğüne sebep olacağını düşünüyorum.(sözüm meclisten dışarı) .
(05-12-2019, Saat: 13:05)bilalcesur demiş ki: [ -> ]Ben tasvip etmiyorum Redgc8. Tek başına yaptığın şeyler şahsı bağlar ama topluca yapılan şeyler topluluğu bağlar.Böyle şeylerin ,zaten zibidi tayfa yüzünden adı çıkan Subaru markasının,daha da seviye düşüklüğüne sebep olacağını düşünüyorum.(sözüm meclisten dışarı) .
Gidip bir alan bulup deli dana gibi 0 çizmekten bahsetmiyorum. O yüzden durumun zibidilik olduğunu sanmıyorum. Kar tutmuş bir yerlere gidip araçları denemek ve birliktelik, beraberlik. Zaten zibidi apaçi tayfanın böyle seviyeli bi forumda bulunacağını sanmıyorum. En zibidi benim sanırım aracımla hahaha
(05-12-2019, Saat: 13:23)RedGC8 demiş ki: [ -> ]
(05-12-2019, Saat: 13:05)bilalcesur demiş ki: [ -> ]Ben tasvip etmiyorum Redgc8. Tek başına yaptığın şeyler şahsı bağlar ama topluca yapılan şeyler topluluğu bağlar.Böyle şeylerin ,zaten zibidi tayfa yüzünden adı çıkan Subaru markasının,daha da seviye düşüklüğüne sebep olacağını düşünüyorum.(sözüm meclisten dışarı) .
Gidip bir alan bulup deli dana gibi 0 çizmekten bahsetmiyorum. O yüzden durumun zibidilik olduğunu sanmıyorum. Kar tutmuş bir yerlere gidip araçları denemek ve birliktelik, beraberlik. Zaten zibidi apaçi tayfanın böyle seviyeli bi forumda bulunacağını sanmıyorum. En zibidi benim sanırım aracımla hahaha

estağ.kardeşim onu kastetmedim.Az araba olan yerlerde eğlence diye tabir edince , orada bulunan halkın rahatsız olabileceğinden ve kötü düşünebileceğinden bahsetmek istedim.
Güzel bir organizasyon olursa ben gelirim. İnşallah yarın Subaru'mu alacağım.
(05-12-2019, Saat: 13:59)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Güzel bir organizasyon olursa ben gelirim. İnşallah yarın Subaru'mu alacağım.

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, kazasız belasız, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.
(05-12-2019, Saat: 16:03)M.Ertug B demiş ki: [ -> ]
(05-12-2019, Saat: 13:59)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Güzel bir organizasyon olursa ben gelirim. İnşallah yarın Subaru'mu alacağım.

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, kazasız belasız, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim. Alınca fotoları paylaşırım.

Hayırlı olsun
(05-12-2019, Saat: 16:41)Snae demiş ki: [ -> ]

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13