STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru İmpreza 2.0 Turbolama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Raci usta 2.0 R ların nefesli olduğunu söyledi. 2.0 R araçı turbolamak sağlıklı lı olurmu peki.

Pistonlar 
Piston kolları 
4 delik li krank mili
Headers zaten değişiyor beyin tesisat hepsi tamam bunlar yapılırsa 2.0 dan sağlıklı olur mu

Sağlıklı olması için hangi parçaların markaları neler olmali ne olmalı

Görüş ve önlerilerinizi bekliyorum
(04-12-2019, Saat: 21:00)DemirBilek demiş ki: [ -> ]Raci usta 2.0 R ların nefesli olduğunu söyledi. 2.0 R araçı turbolamak sağlıklı lı olurmu peki.

Pistonlar 
Piston kolları 
4 delik li krank mili
Headers zaten değişiyor beyin tesisat hepsi tamam bunlar yapılırsa 2.0 dan sağlıklı olur mu

Subaru da bir dizi laf vardır.
1.5 turbolama 2.0 r al 
2.0r turbolama 2.0wrx al
2.0 wrx motoru sti ye çevirme direk sti al 

Yani  yapmak istediğin şey için wrx piyasa fiyatından daha yukarida masrafın olur.
İstediğiniz gibi turbolayabilirsiniz. 1.5r stok motoru 0.4 bara kadar beyin yazılım olmadan direk yürütebilirsiniz. 130 hp civarı yazılımsız gezersiniz. 2.0r motora direk turbo yaparsınız 180 190 hp bandında yürütebilirsiniz. Motor krank yatak kol piston segmanları sağlamsa yani motor içine girmeden kullanabilirsiniz.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(04-12-2019, Saat: 21:32)nitro37 demiş ki: [ -> ]
(04-12-2019, Saat: 21:00)DemirBilek demiş ki: [ -> ]Raci usta 2.0 R ların nefesli olduğunu söyledi. 2.0 R araçı turbolamak sağlıklı lı olurmu peki.

Pistonlar 
Piston kolları 
4 delik li krank mili

Subaru da bir dizi laf vardır.
1.5 turbolama 2.0 r al 
2.0r turbolama 2.0wrx al

Yani  yapmak istediğin şey için wrx piyasa fiyatından daha yukarida masrafın olur.

Hocam 3.0 turbolama, 3.6 mı al oluyor bu durumda? Gülücük
(05-12-2019, Saat: 10:09)serco demiş ki: [ -> ]
(04-12-2019, Saat: 21:32)nitro37 demiş ki: [ -> ]Subaru da bir dizi laf vardır.
1.5 turbolama 2.0 r al 
2.0r turbolama 2.0wrx al

Hocam 3.0 turbolama, 3.6 mı al oluyor bu durumda? Gülücük

3,0 turboya ihtiyacı yok diyebiliriz 2,5 sti dan sonrası biraz fantazi durumu 245 beygir zaten var hazırda oldu ki paramız çok harcıyacak yer arıyoruz neden olmasın hazır yapmışkende 3,0 degil 3,6 yı turbolamak mantıklı olur o zaman :Gülücük)
Turbolanmaz degil ama astari yuzunu gecer.
Şöyle bir şey yapmışlar, 2.5' luk ama sanırım bu.

https://www.youtube.com/watch?v=qjwY6M-Xxco&t=252s
(05-12-2019, Saat: 10:30)Adem61 demiş ki: [ -> ]Turbolanmaz degil ama astari yuzunu gecer.
Yok geçmez herşey kit olarak yani turbo subaru motorundaki parçaları alınıp takılır ise astarı yüzünü geçmez.

Pistonlar 
Piston kolları 
4 delik li krank mili

Merhaba bu liste uzar kardeşim ana yatak kol yatak güçlendirilmeli yağlama artırılmalı yağ pompası değişecek sonra enjektör memeleri büyümeli ateşleme ile ilgili bujiler değişmeli yazılım için Beyin lazım yine.Bu arada motor ısınacak soğutulmalı radyatör büyüyecek İntercooler eklenecek devirdaim pompası değişmeli.Sekamanıydı cartı curtu derken çok para çıkıyor 20 bini gözden çıkarmalısın sağlıklı yürütmek istiyor isen.Bu konu ile ilgili Harun Usta var Ankara Polatlı'ya geldi İstanbul'dan sanırım.Bi görüşmeni fikir almanı tavsiye ederim çok fazla swapladı diye biliyorum.
(05-12-2019, Saat: 18:46)JoKeReN demiş ki: [ -> ]

Pistonlar 
Piston kolları 
4 delik li krank mili

Merhaba bu liste uzar kardeşim ana yatak kol yatak güçlendirilmeli yağlama artırılmalı yağ pompası değişecek sonra enjektör memeleri büyümeli ateşleme ile ilgili bujiler değişmeli yazılım için Beyin lazım yine.Bu arada motor ısınacak soğutulmalı radyatör büyüyecek İntercooler eklenecek devirdaim pompası değişmeli.Sekamanıydı cartı curtu derken çok para çıkıyor 20 bini gözden çıkarmalısın sağlıklı yürütmek istiyor isen.Bu konu ile ilgili Harun Usta var Ankara Polatlı'ya geldi İstanbul'dan sanırım.Bi görüşmeni fikir almanı tavsiye ederim çok fazla swapladı diye biliyorum.
Bunlar kaç hp beklediğinizle doğru orantılı. Dediğiniz işlemlere girilecekse direk 2.0 turbo motor koymak çok daha mantıklı olur. Önemli olan beklentiniz nedir? Ben 1.5 hacimden 200 hp alıcam diyorsanız arka kampanaları disk frene çevirmekle devam eder.

Sayfa: 1 2