Yurtdışında Foresterına komple STI swaplıyor ve tümmasraflarını bir bir yazıyor. Toplam maliyeti merak edenler için yazayım 34181 dolar. Adam videonun sonunda bu paraya neden yeni bir STI almadın diye sorabilirsiniz diyor. Zevk meselesi. Size kalmış diyor. Bunun içi STIa göre daha geniş. Ayrıca Stok STı benim foresterım kadar güçlü değil diyor. Arabayı yeniden yapmış güzel bir video
34k dolar cok ya yurtdisi icin bile O_o
Tabi izlemedim henüz neler dahil bilmiyorum ama, sanırım baya bayaa birseyler dahil olacaktir bu fiyata.
Tesekkurler, cok eglenerek izledigim video türleri bunlar

yav yapmayın söyle seyler. seytana uyduracaksınız beni çektireceksiniz krediyi çevirttireceksiniz canımmm sportwagon u mu spec b ye zaten zor duruyorum.

Adam frenler akslar diff kapağını bile değişti soğutuculu hale getirdi işte hesap et

en ince ayrıntıya kadar değişti sti yaptı
Bir de işçilik dahil değil dedi

)
Pazarlıksız liste fiyatları üzerinden bu rakamlar tutmuş.. ben de 3 gün önce izlemiştim bunu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yabancılarda sti swaplama sevdası daha bir 50 sene devam eder. Ama bizde son demlerini yaşıyor hatta bitti diyebilirim. Bundan 20 sene önce Subaru dendiğinde ilk akla gelen kelimeler İmpreza, modifiye, rally mavisi, kanat, oz jant, swap, eksoz vs olurdu. Bu nedenle de İmpreza dışındaki modelleri kimse ne duydu ne de bir yerde gördü. Artık tr de wrx sti dönemi bitmiştir. Bir 10 yıl sonra da eğer gelmez ise legacy Outback dönemi bitecek. Bundan sonra tr de subaru XV ve forester olarak bilinecek. Yeni nesil bu modelleri bilecek. Swap olayı tamamen kalkacak, sonuncusunu ben yapmış olacağım.

Dolayısıyla Subaru = modifiye tarih oluyor.
(03-12-2019, Saat: 20:54)nitro37 demiş ki: [ -> ]Yabancılarda sti swaplama sevdası daha bir 50 sene devam eder. Ama bizde son demlerini yaşıyor hatta bitti diyebilirim. Bundan 20 sene önce Subaru dendiğinde ilk akla gelen kelimeler İmpreza, modifiye, rally mavisi, kanat, oz jant, swap, eksoz vs olurdu. Bu nedenle de İmpreza dışındaki modelleri kimse ne duydu ne de bir yerde gördü. Artık tr de wrx sti dönemi bitmiştir. Bir 10 yıl sonra da eğer gelmez ise legacy Outback dönemi bitecek. Bundan sonra tr de subaru XV ve forester olarak bilinecek. Yeni nesil bu modelleri bilecek. Swap olayı tamamen kalkacak, sonuncusunu ben yapmış olacağım.
Dolayısıyla Subaru = modifiye tarih oluyor.
Katılıyorum. Elinizdeki turbo subarilariniza iyi bakin. İnitial d deki gc8 gibi kapinin onunde bakip seversiniz

Videoyu ceken elemanı kardeş payındaki muhasebeci Oğuzhana benzetenler