STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: SUBARU Legacy 2.0 Elegance | 2010 | 122.500
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar selamlar.

Malumunuz 3 aydır subaru arıyordum ve sonunda Subaru Bayraktar bakımlı temiz bir legacy buldum. Dün gece yola çıktım, bugün aracı aldım eve henüz yeni girdim fakat çok acil bir durum nedeniyle aracı tekrar nakite çevirmek durumundayım.

Araç sahibinden.com 'da 1 saat bile ilanda durmadı, hemen görüşüp aldım. Tüm ağır bakımları yapılmış durumda. Normalde yarın Kayra'dan LPG taktıracaktım ama sanırım önümüzdeki yaza kaldı subaru aşkım. 

Aracı maliyetine 80.000 'e bırakacağım. Burada satılmazsa malum siteye daha farklı bir fiyat ile ilan koyacağım. 

Saygılarımla. 

TRAMER bilgisi:

Tutar olmayan 2 hasarda bu araç kazaya sebebiyet vermiş fakat aracın kendisine birşey olmamış, karşı tarafa bedel yazılmış.

1300 tl lik hasar sağ arka çamurluk ve kapı da çizilme nedeniyle boya işlemi.

[Resim: mXWgaR.jpg]

Bu da bayraktar ilanı:

[Resim: Z5Pjaa.jpg]
Hayirli olsunmu diyelim hayirli satislarmi diyelim. Herseyin hayirlisi olsun
Vardır her işte bir Hayır kardeşim aynı duygu ve planlarla Legacy bakıyordum bende. Özelden numaramı gonderdim, yarın görüşelim.
(29-11-2019, Saat: 20:05)Joker demiş ki: [ -> ]Arkadaşlar selamlar.

Malumunuz 3 aydır subaru arıyordum ve sonunda Subaru Bayraktar bakımlı temiz bir legacy buldum. Dün gece yola çıktım, bugün aracı aldım eve henüz yeni girdim fakat çok acil bir durum nedeniyle aracı tekrar nakite çevirmek durumundayım.

Araç sahibinden.com 'da 1 saat bile ilanda durmadı, hemen görüşüp aldım. Tüm ağır bakımları yapılmış durumda. Normalde yarın Kayra'dan LPG taktıracaktım ama sanırım önümüzdeki yaza kaldı subaru aşkım. 

Aracı maliyetine 80.000 'e bırakacağım. Burada satılmazsa malum siteye daha farklı bir fiyat ile ilan koyacağım. 

Saygılarımla. 

TRAMER bilgisi:

Tutar olmayan 2 hasarda bu araç kazaya sebebiyet vermiş fakat aracın kendisine birşey olmamış, karşı tarafa bedel yazılmış.

Bu da bayraktar ilanı:

İyi akşamlar aracın fotoğrafı var mı?
(29-11-2019, Saat: 23:03)Reis61 demiş ki: [ -> ]
(29-11-2019, Saat: 20:05)Joker demiş ki: [ -> ]Arkadaşlar selamlar.

Saygılarımla. 

TRAMER bilgisi:

Bu da bayraktar ilanı:

İyi akşamlar aracın fotoğrafı var mı?
Yarın çekip koyacağım ama 2 arkadaş araç için raci ustanın onayını bekliyor. Sanırım satıldı gibi....

HTC_M10h cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herşeyin hayırlısı tekrar alırsınız arabadır bugun satar sıkıtınızı giderir yarın daha iyisini alırsınız
Hayırlısı olsun inş.Umarım büyük bir sıkıntınız yoktur @"Joker" .Allah daha iyilerini nasip eylesin.
Hayırlısı olsun diyelim. Sıkıntın çözülsünde istekler hayaller ertelenebilir.
(30-11-2019, Saat: 00:04)Joker demiş ki: [ -> ]
(29-11-2019, Saat: 23:03)Reis61 demiş ki: [ -> ]İyi akşamlar aracın fotoğrafı var mı?
Yarın çekip koyacağım ama 2 arkadaş araç için raci ustanın onayını bekliyor. Sanırım satıldı gibi....

Hayırlısı olsun her iki taraf için
Araç satılmıştır. Teşekkürler

Sayfa: 1 2 3 4