STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Anahtarsız Giriş ve Çıkış (Kilitleme)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhabalar

Bagaj pin kodunun ardindan bir ihtimal yine bilmeyen olabilir diye paylasıyorum.

Malum konusmalarda, tanitimlarda, inceleme videolarında lafin gelişi hizlica, Anahtarsiz Giris olarak lanse edilir, bu da insanin aklinda böyle kalir ama;

Anahtarsiz Giris'in , Anahtarsız Çıkış özelliği de mevcut Gülücük

Aracın kapısını kapattiktan sonra, anahtar yine cebinizdeyken, sürücü ve yolcu, her iki kapı kolunun da üzerinde, 3 4 oyuktan oluşan bir tırtık mevcuttur, buranın üzerine parmağınızla dokunduğunuzda aracın kapıları kitlenir.

Sistemin amacı, anahtarı hiç cebinizden cikarmadan, kapıları acip, araci calistirip, cikarken de kitleyebilmenizdir.

Keyifli sürüşler Gülücük
Güzel paylaşımlar. teşekkür ederiz Gülücük
Berk bunada sen vir video çeksen yayinlasan güzel olur.
Anahtarsiz giris kullanip bunu bilmeyen var midir??

Eger varsa bu ozelligi begenir kesin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aracımı aldığım kişi 3 sene boyunca bu özelliği bilmeden kullanmış. Ben tabi her zaman olduğu gibi birşey almaya karar verirken herşeyini araştırdığım için bu özelliği de biliyordum, aracı teste çıkarken elimi kapıya koyup da kilitleyince "naptın sen noldu öyle" dedi! Gülücük Dedim kilitledim işte! Oradan nasıl kilitleniyormuş ya falan derken, adam son gün öğrenmiş oldu bu özelliği Gülücük
Onun için kalın malın demeden o kitapçığı iyice okumakta büyük fayda var, bunun gibi pratik özellikleri keşfediyorsunuz. Mesela bagaj açma düğmesinin sağında bir düğme olduğunu, aracın kapısına gitmeye gerek kalmadan bu düğmeye basarak tüm kapıları kilitleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Gülücük
Cok dogru, kullanim kilavuzunu okumak lazim Gülücük

Sent from my iPhone using Tapatalk