STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 2006 Subaru Forester Detay İşler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
İyi akşamlar arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım bu sefer size başka konularda danışmak istiyorum.
1-)Cam rüzgârlığı takan arkadaşlar var mı varsa nerede yaptırdınız ben de yaptırmak istiyorum Ankara'da yapan var mı ?
2-)Kontak kapandığı zaman benzin ibresi aşşağıya inmiyor orijinalden mi böyle yoksa benimkinde mi bir sıkıntı var anlamadım 
3-)Şoför camı tutukluk yapıyor bazen automatici iptal büyük ihtimalle ne yapabilirim ?
4-)Bir de 2006 modele uygun internette diğer platformlarda hiçbir yerde bagaj havuzu bulamadım bulan , yaptıran var mı ? Varsa nerede yaptırdınız veya nereden temin ettiniz. 

Hepinize iyi akşamlar diliyorum dostlar şimdiden teşekkürler Gülücük
2-Aynı model imprezada da ibre kontağı kapatınca inmiyor.
3-cam motorunun ömrü bitiyor olabilir.
1.2003-2008 arası modeller için cam rüzgarlığı mika olarak var ama tavsiye etmem çok ses yapıyor.
4. Bagaj havuzu jaspa subaru da olabilir. Orada yoksa çıkma bakmanız gerekecektir.
İyi aksamlar. 2004 foresterda da kontak kapaliyken ibre inmiyor.normal bir durum
Motor sokulup temizlenecek duzelmezse değişecek
3- cam butonu bozuluyor sorunla alakalı konu vardı galiba. Dikkat edin otomatik kapanma yüzünden motor yakan arkadaş vardı.
Hiç açılmıyor ve inmiyor şuan cam , Ankara'da hangi ustaya veya elektrikçiye götürebilirim ?
(28-11-2019, Saat: 20:12)İbrahim Ünal demiş ki: [ -> ]Hiç açılmıyor ve inmiyor şuan cam , Ankara'da hangi ustaya veya elektrikçiye götürebilirim ?

Raci ustaya bir telefon açın onun tanıdığı iyi ustalar vardır mutlaka
@"İbrahim Ünal"  Bey Iyi Geceler Aynı Problemi ben yaşamıştım İvedik Organize Yörükoğlu Elektrik Şahin Usta Kendisi dürüst ve Ticaret Ahlakı Olan Nadir Esnaflardan Bir Tanesi Ismim Berk beni söylerseniz fiyat konusunda da yardımcı olacaktır tekrar iyi geceler
(29-11-2019, Saat: 01:30)Berk Hato demiş ki: [ -> ]@"İbrahim Ünal"  Bey Iyi Geceler Aynı Problemi ben yaşamıştım İvedik Organize Yörükoğlu Elektrik Şahin Usta Kendisi dürüst ve Ticaret Ahlakı Olan Nadir Esnaflardan Bir Tanesi Ismim Berk beni söylerseniz fiyat konusunda da yardımcı olacaktır tekrar iyi geceler

Teşekkür ederim hafta içinde bir gün gitmeye çalışacağım

(28-11-2019, Saat: 20:48)nitro37 demiş ki: [ -> ]
(28-11-2019, Saat: 20:12)İbrahim Ünal demiş ki: [ -> ]Hiç açılmıyor ve inmiyor şuan cam , Ankara'da hangi ustaya veya elektrikçiye götürebilirim ?

Raci ustaya bir telefon açın onun tanıdığı iyi ustalar vardır mutlaka

Raci ustayla tanıştım telefonu var hafta içi arayıp danışacağım , teşekkürler