Merhaba dostlar; aranıza alfasını satmaya karar vermiş subaru almaya çalışan biri olarak katıldım.Bir kaç aydır forum'u takip etmekteyim malum video sitesinden inceleme videolarını falanda izlemektyim bu yüzden eşim ve çocuğumla aram açılmasına az kaldı

ha bu arada bir kaç tane serviz gezmişliğimde var.
Belki konu başlığını yanlış yere açmış olabilirim şimdiden özürlerimi iletirim.Dostlar Allah Aşkına kafam çorba oldu outhback diye yola çıktım (3.0 h6) forester öneren oldu yok o değil outhback 2007/2009 Sİ olanını al diyen oldu Legacy'e güzel ama sen direksiz olanını al dendi vs...Benim beğendiğim outhback 2004-2009 kasa, legacy sw ve legacy son kasa.
Şimdi ben hangi model üzerinde yoğunlaşmalıyım sizlere sormak istedim.Bu arada sıkı bir alfa ve volvo kullanıcısıyım toplamda 22 adet arabam oldu bunların 7-8'i volvo geri kalanı alfa idi.Al-sat işi ile uğraşmıyorum aslen banka sigorta sorumlusuyum

Biraz keyfime düşkün birisiyim.
Değerli destekleriniz için hepinize şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla kazasız belasız günler.
Tekrar hoşgeldiniz. Alacağınız subaruda performansı ve konforu ayni anda yaşamak istiyorsanız ayrıca LPG siz benzinli kullanacaksaniz tek adres Outback h6 dirr.
LPG işin içine mutlaka girecek derseniz yine benzinli bir h6 alıp LPG montajını sizin yaptirmaniz uzun vadade size daha hayırlı gelecektir.
LPG nin H6 da ki masrafı diğer modellere göre en az %50 daha fazladır.
Outback dışında bahsettiğiniz yıllar arasında 2007 ve üstü legacy alınabilir. Ama Outback konforunu ve prestijini vermez.
Konfor düşkünü iseniz Forester size yalıtım ve süspansiyon olarak rahatsız edici gelebilir.
Benim önerim benzinli bir H6 ve mümkünse 2007 model ve üstü sdrive paket li araç almanız olur.
Sürmeniz gerek,keske bulusmaya katilabilmis olsaydiniz.
daha önce kullandığın arabaları iletirsen, tarzını öğrenmiş oluruz. Ona göre bilgilendirmek daha iyi olur.
son 3 tanesi yeter sanırım, 22 tane de fazla olmuş.
Hoşgeldiniz, gönlünüze göre olmasını dilerim.
(20-11-2019, Saat: 18:12)gokhan demiş ki: [ -> ]daha önce kullandığın arabaları iletirsen, tarzını öğrenmiş oluruz. Ona göre bilgilendirmek daha iyi olur.

hastalık bizimkisi volvo da s80,s60,c30 ve xc 70 alfa da ise hemen hemen hepsi diye bilirim.
(20-11-2019, Saat: 18:19)M.Ertug B demiş ki: [ -> ]Hoşgeldiniz, gönlünüze göre olmasını dilerim.
Hoşbuldum Amin herkesin gönlüne göre
(20-11-2019, Saat: 16:39)nitro37 demiş ki: [ -> ]Tekrar hoşgeldiniz. Alacağınız subaruda performansı ve konforu ayni anda yaşamak istiyorsanız ayrıca LPG siz benzinli kullanacaksaniz tek adres Outback h6 dirr.
LPG işin içine mutlaka girecek derseniz yine benzinli bir h6 alıp LPG montajını sizin yaptirmaniz uzun vadade size daha hayırlı gelecektir.
Outback dışında bahsettiğiniz yıllar arasında 2007 ve üstü legacy alınabilir. Ama Outback konforunu ve prestijini vermez.
Konfor düşkünü iseniz Forester size yalıtım ve süspansiyon olarak rahatsız edici gelebilir.
Benim önerim benzinli bir H6 ve mümkünse 2007 model ve üstü sdrive paket li araç almanız olur.
Üstadım teşekkür ederim malum piyasada pek bulunmuyor H6. Olan da Sİ olmayan versiyonu ve geneli LPG montajlı.Bu Si versiyon olmazsa olmaz olan bir özellikmidir?
(20-11-2019, Saat: 18:21)onur kaya demiş ki: [ -> ] (20-11-2019, Saat: 18:12)gokhan demiş ki: [ -> ]daha önce kullandığın arabaları iletirsen, tarzını öğrenmiş oluruz. Ona göre bilgilendirmek daha iyi olur.
hastalık bizimkisi volvo da s80,s60,c30 ve xc 70 alfa da ise hemen hemen hepsi diye bilirim.
(20-11-2019, Saat: 18:19)M.Ertug B demiş ki: [ -> ]Hoşgeldiniz, gönlünüze göre olmasını dilerim.
Hoşbuldum Amin herkesin gönlüne göre
(20-11-2019, Saat: 16:39)nitro37 demiş ki: [ -> ]Tekrar hoşgeldiniz. Alacağınız subaruda performansı ve konforu ayni anda yaşamak istiyorsanız ayrıca LPG siz benzinli kullanacaksaniz tek adres Outback h6 dirr.
Üstadım teşekkür ederim malum piyasada pek bulunmuyor H6. Olan da Sİ olmayan versiyonu ve geneli LPG montajlı.Bu Si versiyon olmazsa olmaz olan bir özellikmidir?
Yok değildir. Sdrive sadece sürüş dinamiklerini içeren bir özellik. Yani olmuşken bu özellikte olsun bence. Piyasada şuan olmayabilir ama takip ederseniz elbet ilanlara dusecektir.
Outback Si drive paket bekleyin ilanlarda en uygun o gözüküyor size.
@
nitro37 abi 2008-09 2.0 dizel outback nasıl olur. İlanlarda bir iki tane vardı temiz
(20-11-2019, Saat: 21:36)Samet demiş ki: [ -> ]@nitro37 abi 2008-09 2.0 dizel outback nasıl olur. İlanlarda bir iki tane vardı temiz
Otomatik olanı görmedim Samet. Daha yüksek modellerde var ama.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi