STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 06 YA 6695 (Forester içerir.)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Selamlar dostlar.Subaruya olan aşkım küçüklükte herkes de oldığu gibi rally oyunlarından bulaştı. Gülücük
Daha önce impreza ts im vardı , uzun süreli bekleyişten sonra forester ıma kavustum.Tam manasıyla olmasada 8 aydır bizde.

Aracın teknik özellikleri

2004 model
sedefli siyah
Motor 220 binde komple arıcan subaru da forget motor sti turbo (td4) ile modlanmıstır.
Ben 240 bınde Arıcan ustasından aldım.Sorunsuz sıkıtısız binmekteyim.
0.9-1.0 da rahatca yurumekte.
Haziran ayında tayinden sonra aracımı modifikasyon yapmayı düşünüyorum.
Kısa video ve eklemeleri buradan paylaşacağım.

Şimdilik resimler...

RSBurak

Maşallah forester ayrı bir dünya bulaşan bırakamıyor Gülücük
ateş ediyor ateş Gülücük maşallah canavara ...
Senin eski zehirden bulasti abi malesef Büyük Gülücük
Maşallah. İnsanın içi gidiyor. Nazar edecem Büyük Gülücük
(14-12-2017, Saat: 13:39)adem61 demiş ki: [ -> ]Maşallah. İnsanın içi gidiyor. Nazar edecem Büyük Gülücük

Masallah dedın ya olmaz artık Gülücük
Maşallah nazar değmesin. Kazasız belasız arıza ışıksız sürüşler Büyük Gülücük
Maşallah forged ile can bulmuş performansın fiili hali olmuş artık senin araban. Bir ara kıyıp satmayı düşünüyordun onu sattığın paraya 1,4 Fiesta bile alamıyordun iyi olmuş direkten döndüğün.
Bayan kullanıcılar için Forester candır. Yazın yapacağın ilk iş 2007 kasanın sinyalli dikizlerini takmak olsun bence. Gerçekten dikizler çok küçük.
(27-12-2017, Saat: 15:34)Cherkess demiş ki: [ -> ]Maşallah forged ile can bulmuş performansın fiili hali olmuş artık senin araban. Bir ara kıyıp satmayı düşünüyordun onu sattığın paraya 1,4 Fiesta bile alamıyordun iyi olmuş direkten döndüğün.
Bayan kullanıcılar için Forester candır. Yazın yapacağın ilk iş 2007 kasanın sinyalli dikizlerini takmak olsun bence. Gerçekten dikizler çok küçük.
Cherkess Salim Beyin arac gercekten mukemmel. Son anda ben talip oldum ama satmaktan vazgecti.keske elimi cabuk tutup hemen satilik yazdigi gibi alsaydim.simdilerde ikna etmeye calisiyorum kendisini ama olmuyor Büyük Gülücük

Sent from my HUAWEI CRR-UL00 using Tapatalk
Daha satmaz o Adem ümidi kes bence.
Sayfa: 1 2