Herkese iyi akşamlar şu araçlar hakkında be düşünüyorsunuz. Hafta sonu bakmayı planlıyorum. Göynümde biri var ama bir de sizin fikrinizi soratım dedim. Ayrıca bakmaya gittiğim de dikkat etmem gereken püf noktaları söylerseniz. Bir de son olarak İstanbul’da araçları gösterebileceğim bir yer önerebilir misiniz?
Herkese şimdiden teşekkürler vakit ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için.
Hiç lpg görmemiş foresterİlan No: 752023416
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a...3416/detay
sahibinden subaru forester az km liİlan No: 754664551
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a...4551/detay
Ben 2007 zl yı oneririm. Hatta onu kaçırma derim

158 HP on numara çekişi var. XT yı aratmaz. Diğer taraftan bu modelde alırken benzinli olduğu için söylüyorum bakacagin ilk yer sekonder hava pompası ve valfleri sonra sırasıyla arka difransiyel de ötme varmı, şanzımanda geçiş esnasında vuruntu varmı bunlara öncelik vermen iyi olur. Gerisi standart kontrol. İstanbul da seta subaru namık usta, subaru park ismail usta, Avrupa yakasına mekateknik doğan ustaya forumun selamını söyleyerek gidebilirsin.
2.ilanda xt diye yazmıs 177 hp. İlanı veren kişi ya gerçekten bilmiyo ya da bir yanıltma var . Xt tutulan model diye genelde xt yazıp ilana koyuyolar.Hakkınızda hayırlısı olsun
Secim yapmak zor ama hem km,hem yas,hem de fiyattan ötürü zl diyorum.
İlk subarunuzsa zlyi alin baktırıp. Ama daha once tecrubeniz olduysa xt derim. Guzelce bir kontrolden sonra xt mis gibi binilir
Bir sıkıntı olmazsa ilk Subaru’mu alacağım.
Mehmet abinin videosunu ve yazısını okumuştum tekrardan hatırlattınız tekrar oludum teşekkürler.
Benim de göynüm (Neşet ERTAŞ gibi) de XT var ama ZL de aklımı çelmedi değil. Ondan sordum bir gösterip ona göre karar vereceğim.
Ama ilk öncelik ZL’ yi öneriyor herkes ondan Mehmet abinin dediği ustalara gidip bir kara vereceğim.
Her şey için çok teşekkürler değerli vaktinizi ayırıp fikir verdiniz. Eğer Kartepe’de buluşma olur ve ben de gelebilirsem herkese benden çay.
@
Şobel foruma bir aydır üye olupta cevabı forumda mevcut olan soruları tekrar sorduğunuz için çayı borçlusunuz, arabayı alırsanızda yanında Serdivan'daki gazibeyden kuru baklava, kartepeye yakın nasılsa

Lütfen yanlış anlamayın sadece sizin için yazmıyorum bunları. Benim burda kimseye pek bir faydam yoktur, bunu yazmak belki en son bana düşer ama emek vererek ve özellikle büyük tecrübeler neticesi yapılan paylaşımların okunmaması benim dahi zoruma gidiyor bazen. İki araçta gayet güzel görünüyor, gönlünüze göre nasip olur inşallah bir subaru...
Estağfurullah. Ben okumuştum ve izlemiştim zaten ama heyecandan hepsini unuttum. Tekrardan okuyorum aklımda kalmıyor uçuyor gidiyor. Dedim hiç değilse hatırlatacak başlıklar gelir yorumlara onlara bakarak hatırlarım diye yazdım. Üstümde kimi insanlar saçma gelecek bir heyecan var senelerin hasretini aşık ile maşuku buluşturma heyecanı olduğu için şuan şu yazılan yorumlarda ki uyarıları bile unutuyorum. Belki sabaha kadar uyuyamayacağım. :

. Bu arada da tabi ki haklısınız. Ama dediğim gibi üzerimde saçma bir heyecan ve serhoşluk var anlamadım gitti.