STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: STF Forum Armalı Polar Mont Siparişi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Arkadaşlar buluşmaya gelenler görmüştür forum logolu iki adet numune yandan cepli kapşonlu Polar mont yaptırdık. Buluşmaya gelemeyenler için resimleri ekliyorum. Polar montlarda ki logolar sık nakış ile işlenmiştir. İki adet numune için nakış kalıp parası vs oldukça yüklü tuttu fakat sayımız yeterli gelirse tanesini ortalama 80-100 TL arasında yaptirabilecegiz. Bunun için polar mont isteyenlerin sayısına ihtiyacımız var. İsteklilerin bu paylaşım altına beden ölçüsü ile beraber isterim diye yorum yazmasını rica ediyorum. Ben xl aldım ve tam olarak üzerime oturdu. Cuma gününe kadar sayımızı vermemiz gerekiyor.
Merhaba @nitro37,
İki adet M almak istiyorum.
Teşekkürler.

İki polar arasında renk farkı var mı?. 
Renk seçme şansımız  var işte Subaru Mavisi tercih etmek isterim.
Renk koyu lacivert olacak. Ön tarafın çekimindeki renk asıl renk. Diğer resimde güneş rengi açık göstermiş
2adet S beden bize Gülücük. Cok şık olmus
1 adet M @nitro37 keske ralli mavisi olaydi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir adet XL Gülücük
Ben de bir adet L rica ediyorum.
Merhaba mehmet abi. Beni de 2 adet yazabilirsin.
1 adet S beden
1 adet M beden(acaba bana küçük olur mu? Geniş kalıp ise olur,değilse L beden olur.)
Engin tecrübene bırakıyorum.
(30-10-2019, Saat: 09:42)bilalcesur demiş ki: [ -> ]Merhaba mehmet abi. Beni de 2 adet yazabilirsin.
1 adet S beden
1 adet M beden(acaba bana küçük olur mu? Geniş kalıp ise olur,değilse L beden olur.)
Engin tecrübene bırakıyorum.

Kalıplar geniş Bilal Gülücük sana M olur adem de senin gibi
1 adet XL da bana lütfen.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9