Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Abant veya Yedigöller 27 Ekim Pazar günü Gezi buluşması yapalım istiyorum. Yalnız bu buluşma çok büyük olmalı. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bütün işinizi gücünüzü bu tarihe göre şimdiden düzenlemenizi ve o tarihte herhangi bir bahane sunmamanizi rica ediyorum.
Forum olarak çok güzel katılim sağlıyor organize olabiliyoruz. Bu hareketi buluşmada da göstermemiz gerekiyor. Ne kadar çok kişi organize olabilirsek sesimiz ve isteklerimiz o kadar çok dikkat çeker.
Şimdi o tarihte kesin gelirim diyen arkadaşlar lütfen bir haftaya kadar kendilerini belirtsinler. Ankara'dan Raci üstada gelecek ücretsiz Subaru select monitör 3 test cihazıyla tüm araçların değerlerini kontrol edecek. Bu hizmeti kaçırmayın
Mehmet üstadım canı gönülden katılmak isterim, inşallah diyeyim, çok da güzel olacağından hiç şüphem yok, eğer beni aşan bir sebep olmazsa katılmayı çok istiyorum, malûm memurluk,hayırlısı diyelim.
Abant olsun listeye yaz beni abi ailecek
@
Sakin hocam biz taa Trabzondan gelecez nasipse. Sizide kesinlikle görmek istiyoruz

yapılmaz bana bu bende dogu expres bıletı aldıydım dun gece... ulann..... ortulu kusetlı vagon. yapmayın ulen.. neyse bakalım ıptal edıp baska tarıhe alabılırsek.. aslında bıraz daha gec gıdeydık ıyıydı. kar olmus olurdu sonucta subarularımız var.
(01-10-2019, Saat: 10:13)Ufuk demiş ki: [ -> ]yapılmaz bana bu bende dogu expres bıletı aldıydım dun gece... ulann..... ortulu kusetlı vagon. yapmayın ulen.. neyse bakalım ıptal edıp baska tarıhe alabılırsek.. aslında bıraz daha gec gıdeydık ıyıydı. kar olmus olurdu sonucta subarularımız var.
O hafta herkes müsait olur 29 Ekim tatili var diğer günler kritik günler Ufuk. Ya şimdi yada hiç bir zaman

ailecenek mı gıdek. barı tıcarete fazla surmeden yemek olayıda yapalım
coluk cocuk combalak.. du ben su bılet ısını cozeyım bıde 2 aıle gıdecektık. arkadası ıkna edebılırsem. yazarım

Son anda bir şey çıkmazsa ben de gelirim.
Buluşmaya isteyen tek isteyen aile ile gelebilir. Ben ve Raci usta ailecek geliyoruz.
Enver abi Subarusu olsun olmasın tüm subaru severler davetlidir. Lütfen son dakika bir işin cikmasin

(01-10-2019, Saat: 10:19)nitro37 demiş ki: [ -> ]Buluşmaya isteyen tek isteyen aile ile gelebilir. Ben ve Raci usta ailecek geliyoruz.
Enver abi Subarusu olsun olmasın tüm subaru severler davetlidir. Lütfen son dakika bir işin cikmasin 
Elimden geleni yaparım.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16