Merhabalar saygı değer forum üyeleri
Legacy station wagon arama sürecinde araç bulamadığım için aşağıda linkini koyacağım araç dikkatimi çekti çok fazla bilgi sahibi olmadığımdan siz arkadaşların bilgi birikimi benim için önem arz etmekte aşağıdaki linkini paylaştığım araç fiyati/performans ve bakım maliyetleri açısından bir değerlendirme yapabilir misiniz. İlanda Kı aracın özelinde de bilgi paylaşabilir siniz şimdiden teşekkürler
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a...4631/detay
Merhaba.. Araç 2.5 atmosferik. Emin olmamakla birlikte sohc motor galiba. Cvt otomatik şanzıman. Bakım maliyeti olarak üzmez insanı. Atmosferik olduğu için ve sohc ise.. Bu segmentte başka marka araçlara bakınca fiyat uygun bence.
(30-09-2019, Saat: 12:46)Bicaan77 demiş ki: [ -> ]Merhabalar saygı değer forum üyeleri
Legacy station wagon arama sürecinde araç bulamadığım için aşağıda linkini koyacağım araç dikkatimi çekti çok fazla bilgi sahibi olmadığımdan siz arkadaşların bilgi birikimi benim için önem arz etmekte aşağıdaki linkini paylaştığım araç fiyati/performans ve bakım maliyetleri açısından bir değerlendirme yapabilir misiniz. İlanda Kı aracın özelinde de bilgi paylaşabilir siniz şimdiden teşekkürler
Araç 2500 CC soch motor. Üstten tek egzantrikli ve 16 valf. LPG de olası masrafları diğer doch motorlara göre neredeyse % 70 daha ucuz. Subarunun LPG de en az masraflı motoru. Bu modeller den tr ye fazla girmedi. Alınası bir araç. Bütçe varsa kaçırmayın derim.
(30-09-2019, Saat: 12:46)Bicaan77 demiş ki: [ -> ]Merhabalar saygı değer forum üyeleri
Merhabalar. öncelikle araçta LPG yok. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmem bakımları zamanında yapılmışsa. Servis kayıtları istenip genel bir kontrolden sonra alınabilir.
(30-09-2019, Saat: 12:58)Salih demiş ki: [ -> ]Merhaba.. Araç 2.5 atmosferik. Emin olmamakla birlikte sohc motor galiba. Cvt otomatik şanzıman. Bakım maliyeti olarak üzmez insanı. Atmosferik olduğu için ve sohc ise.. Bu segmentte başka marka araçlara bakınca fiyat uygun bence.
Çok teşekkür ederim
(30-09-2019, Saat: 13:01)nitro37 demiş ki: [ -> ] (30-09-2019, Saat: 12:46)Bicaan77 demiş ki: [ -> ]Merhabalar saygı değer forum üyeleri
Araç 2500 CC soch motor. Üstten tek egzantrikli ve 16 valf. LPG de olası masrafları diğer doch motorlara göre neredeyse % 70 daha ucuz. Subarunun LPG de en az masraflı motoru. Bu modeller den tr ye fazla girmedi. Alınası bir araç. Bütçe varsa kaçırmayın derim.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Hakan beyin legacy olmayınca bende arastırma yapıp temiz bırsey almayı dusunuyordum fakat zaman azlığından araç bulamayıp,ikinci elde sıfır faiz kampanyası yapan bır firmadan 2017 toyata corolla aldım. Fakat araçdan hiç memnun değilim. Bu aracın 2020 yazında borcu bitiyor. Bende bu süre zarfında araçlar hakkında bilgi toplayıp ona göre bir yol belirleyeceği. Legacy sw bulursam hemen alabilirim. Fakat outback için aracın borcunun bitmesini bekleyeceğim mecburen
(30-09-2019, Saat: 13:03)Adem61 demiş ki: [ -> ] (30-09-2019, Saat: 12:46)Bicaan77 demiş ki: [ -> ]Merhabalar saygı değer forum üyeleri
Merhabalar. öncelikle araçta LPG yok. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmem bakımları zamanında yapılmışsa. Servis kayıtları istenip genel bir kontrolden sonra alınabilir.
Teşekkür ederim sağolun
Vaktiyle 8-10 tane varken almadığıma pişman olduğum bir araçtır. Keşke bütçem olsa gözümü kırpmam alırım bir tane evladiyelik olur. Bu da satılmadan çok da düşünmeden al gitsin İbrahim.
Bu arada alanlar satmıyor Legacy den de az yakıyor bunlar.
Bu araç ile küçük bir yan koltuk testi yaptım Argos Subaru bakımlı bir araç içi gayet geniş ve güzel krem renk efsane araç çok güzel hatta almayı planladım 2 ay kadar önceydi fiyat görecelidir birşey diyemem ancak benim için yüksek bir fiyat yakıt olarak gayet az yakan bir araç olduğunu da belirteyim yol bilgisayarı 8.2 gösteriyordu benim bindiğimde
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(30-09-2019, Saat: 14:16)Cherkess demiş ki: [ -> ]Vaktiyle 8-10 tane varken almadığıma pişman olduğum bir araçtır. Keşke bütçem olsa gözümü kırpmam alırım bir tane evladiyelik olur. Bu da satılmadan çok da düşünmeden al gitsin İbrahim.
Ah işde param olsa değerlendırırdim hatta sizin yorumlarınızdan sonra kaçırmazdım bile ama. Subaru da parayla doğru araç aynı ana zor denk geliyor anladığım
(30-09-2019, Saat: 15:20)stormfather demiş ki: [ -> ]Bu araç ile küçük bir yan koltuk testi yaptım Argos Subaru bakımlı bir araç içi gayet geniş ve güzel krem renk efsane araç çok güzel hatta almayı planladım 2 ay kadar önceydi fiyat görecelidir birşey diyemem ancak benim için yüksek bir fiyat yakıt olarak gayet az yakan bir araç olduğunu da belirteyim yol bilgisayarı 8.2 gösteriyordu benim bindiğimde
FİYAT konusu göreceli ama şuan 2. El de cok absurt fiyatlamalar var İzmir de de vardı aynısından o 120 yazmıstı mesala. Sizin bulduğunuz araç fiyatı ne kadardı acaba
(30-09-2019, Saat: 15:42)Bicaan77 demiş ki: [ -> ] (30-09-2019, Saat: 14:16)Cherkess demiş ki: [ -> ]Vaktiyle 8-10 tane varken almadığıma pişman olduğum bir araçtır. Keşke bütçem olsa gözümü kırpmam alırım bir tane evladiyelik olur. Bu da satılmadan çok da düşünmeden al gitsin İbrahim.
Ah işde param olsa değerlendırırdim hatta sizin yorumlarınızdan sonra kaçırmazdım bile ama. Subaru da parayla doğru araç aynı ana zor denk geliyor anladığım
(30-09-2019, Saat: 15:20)stormfather demiş ki: [ -> ]Bu araç ile küçük bir yan koltuk testi yaptım Argos Subaru bakımlı bir araç içi gayet geniş ve güzel krem renk efsane araç çok güzel hatta almayı planladım 2 ay kadar önceydi fiyat görecelidir birşey diyemem ancak benim için yüksek bir fiyat yakıt olarak gayet az yakan bir araç olduğunu da belirteyim yol bilgisayarı 8.2 gösteriyordu benim bindiğimde
FİYAT konusu göreceli ama şuan 2. El de cok absurt fiyatlamalar var İzmir de de vardı aynısından o 120 yazmıstı mesala. Sizin bulduğunuz araç fiyatı ne kadardı acaba
Bundan 4 sene önce 80 e satılıyordu bu kasalar bence şuan normal piyasa