STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Forester 2.0 XT Hakkında Düşünceleriniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
2004 SUBARU FORESTER 2.0 XTİlan No: 738052731

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a...2731/detay

öncelikle Selamın aleyküm Uzun zamandır subaru takipçisiyim ilk subarum olucak bu konuda değerli STF ailemizin düşüncelerine ve bilgilerine ihtiyacım var. Sayfadan olsun YouTube kanalından paylaşılan videolardan olsun LPG konusunda biraz tereddütte kalıyorum. İlk subarum olucağı için ikamet ettiğim yerden yani Ankara’dam almayı usta konusunda olsun diğer konularda olsun avantajlı buluyorum ama ne yazık ki Ankara’da düzgün bir araç arıyorum. İlerde ise nasip olursa aldığım aracı STİ çevirmek olucak uzun lafın kısası ilandaki araç hakkında düşünceleriniz neler şimdididen teşşekürler
Aracın fiyatı çok uygun. Egerki motor subap, iç ve dış aks kafaları ve şanzıman sağlam ise alınabilir. Alındıktan sonra LPG tesisat ve ayar kontrolü, radyatör kontrolü yürüyen düzen kontrolü ve bakımları yaptirilip kullanılabilir.
Subarudan anlayan güzel bir ustaya gösterilirse,agır hasar vs yoksa ,lpg den ötürüvsubab kaynaklı problem yoksa gayet makul fiyat.
Koltuk derileri değişmiş mi sanki? Orjinal deri öyle kat izi/buruşma yapmaz sanki?

Sıkı kontrol şart, bana biraz masraflı gibi geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yatın nasip olursa gidip görücem aracı duruma göre aracı göstermeye gidicem arıcan subaru’ya LPG için ise kayra otogaza gösterip gerikirse tesisatı komple yenilemeyi düşünüyorum

(29-09-2019, Saat: 21:54)Slovan demiş ki: [ -> ]Koltuk derileri değişmiş mi sanki? Orjinal deri öyle kat izi/buruşma yapmaz sanki?

Aracı yarın görüp detayları burda paylaşıcam

(29-09-2019, Saat: 21:54)Slovan demiş ki: [ -> ]Koltuk derileri değişmiş mi sanki? Orjinal deri öyle kat izi/buruşma yapmaz sanki?

Aracı yarın görüp detayları burda paylaşıcam
Ankara'da olduğunuz için şanslısınız. Başta Raci Usta olmak üzere gösterebileceğiniz ehil ustalar var.
Aleyküm selam.Aracı bir gösterin bakalım ne çıkacak. Ufak masraflar önemli olmamak kaydıyla motor şanzıman yürüyen sağlamsa alınır.
(30-09-2019, Saat: 10:55)Adem61 demiş ki: [ -> ]Aleyküm selam.Aracı bir gösterin bakalım ne çıkacak. Ufak masraflar önemli olmamak kaydıyla motor şanzıman yürüyen sağlamsa alınır.

Adem Abi araçta 2 parça değişen 4 parça boya var diyor 22 bin lira hasar kaydı çıkıyor arabada sol ön çamurlukla bagaj kapağı değişmiş motor şanzuman olarak bir problem yok deniyor akşam gidip bakıcam abi
(30-09-2019, Saat: 13:32)Furkankaragul06 demiş ki: [ -> ]
(30-09-2019, Saat: 10:55)Adem61 demiş ki: [ -> ]Aleyküm selam.Aracı bir gösterin bakalım ne çıkacak. Ufak masraflar önemli olmamak kaydıyla motor şanzıman yürüyen sağlamsa alınır.

Adem Abi araçta 2 parça değişen 4 parça boya var diyor 22 bin lira hasar kaydı çıkıyor arabada sol ön çamurlukla bagaj kapağı değişmiş motor şanzuman olarak bir problem yok deniyor akşam gidip bakıcam abi

Boya değişen çok önemli değil şaseler direkler sağlam olduktan sonra. Onlar pazarlık sebebi olur gerisi sağlamsa Gülücük akşam bekliyoruz yazarsın nasıl diye
(30-09-2019, Saat: 13:32)Furkankaragul06 demiş ki: [ -> ]

bakabildinizmi araca
Sayfa: 1 2