STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Mitsubishi Pajero 2015
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Malum sitede 2015 model, 10 adet hatasız boyasız bu araçtan var. Akıbetlerini bilen var mı?
Nedir bunlar böyle..
İlan numarası 717951665
Araclarin durumlari bilmiyorum ancak bunun 90 modeli bende var arazisi basarili. Ayrica. Yakitlari yuksek yani bendeki baya yuksek bu baktiginiz arac ise 70 krs dan asagi yakmaz dizel olmasina munasiben. Tabiki de 1 liralari gorursunuz. Bu aracin eski asalari 2004 5 cok yaramaz ama bunlar baya bi ovgu almisti.
Araçların yaşına bakılırsa filo çıkması olabilirler... Filo kiralamalarda 2 ya da 3 sene şeklinde sözleşme yapıyorlar, süre sonunda aracı kiralayan almak istemezse de sürüyorlar piyasaya!
Muhtemelen bir şirket veya devletin belli bir yeri için (örneğin orman işler) alınıp daha sonra yeni araç alırken bırakılmıştır diye düşünüyorum.
Kiradan çıkmadır. yoksa biri kalkıp piyasadaki araçları toplayıp koleksiyon gibi satılığa çıkarmaz zannımca
Kiralamadan geldiği belli ama bir tanesinin bile boyası olmaz mı bu araçların. Çok ilgnç geldi.Ankara yollarında rastlamamışsınızdır sanırım.
(23-09-2019, Saat: 13:32)gokhan demiş ki: [ -> ]Kiralamadan geldiği belli ama bir tanesinin bile boyası olmaz mı bu araçların. Çok ilgnç geldi.Ankara yollarında rastlamamışsınızdır sanırım.

Bunların kiralama amaçları genelde dağ bayır olduğu için kaza durumları çok nadir oluyor.
Aynı satıcıda 30 tane de Mitsubishi L200 var. Muhtemelen bunların hepsi bir inşaat firması tarafından kiralanmış araçlar. Ya firma gümledi ya da kiralama şirketi.
Ama ben bayıldım. Hem de 7 kişilik. Ama vergiyi görünce abboooowww dedim.
Azarbeycan petrol boru hattında kullanılmış. Makam arabası olarak. Kiralama şirketininmiş.
Dayanamadım aradım.
Sayfa: 1 2