STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Türkiye Genel Müdürü Sayın Halil Karagülle Bey'den Forumumuza Mesaj Var
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Sevgili Forumdaşlar kısa zaman önce Subaru Türkiye Genel Müdürü Sayın Halil Karagülle bey'e Subarunun Türkiye'deki durumunu öğrenmek ve Forumumuz hakkında bilgilendirme yapmak için atmış olduğum maile bugün itibari ile cevap gelmiş bulunuyor. 

Öncelikle Halil bey'e kısa zamanda mailimize cevap verdiği için forumumuz adına teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum. Atılan mail ve gelen cevap görüntüleri aşağıdadır. 

Buna göre Halil bey forumumuz adına şahsımı merkeze davet etmiş ve bu konuları yüzyüze görüşmek istediğini beyan etmiş bulunuyor. Bu kapsamda en kısa zamanda Halil Bey'in misafiri olup videolu bir röportaj yapmayi düşünüyorum. 

Henüz tarih belirlenmemiş olsada röportaj sırasında aklımdaki ve çoğumuzun merak ettigi bir çok soruyu kendisine soracağım. Sizlerin de merak ettiği ve sorulmasını istediği sorular var ise şimdiden bu paylaşım altına sorularınızı sıralamanızı rica ediyorum. Teşekkürler
(16-09-2019, Saat: 11:06)nitro37 demiş ki: [ -> ]Sevgili Forumdaşlar kısa zaman önce Subaru Türkiye Genel Müdürü Sayın Halil Karagülle bey'e Subarunun Türkiye'deki durumunu öğrenmek ve Forumumuz hakkında bilgilendirme yapmak için atmış olduğum maile bugün itibari ile cevap gelmiş bulunuyor. 

Öncelikle Halil bey'e kısa zamanda mailimize cevap verdiği için forumumuz adına teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum. Atılan mail ve gelen cevap görüntüleri aşağıdadır. 

Buna göre Halil bey forumumuz adına şahsımı merkeze davet etmiş ve bu konuları yüzyüze görüşmek istediğini beyan etmiş bulunuyor. Bu kapsamda en kısa zamanda Halil Bey'in misafiri olup videolu bir röportaj yapmayi düşünüyorum. 

Henüz tarih belirlenmemiş olsada röportaj sırasında aklımdaki ve çoğumuzun merak ettigi bir çok soruyu kendisine soracağım. Sizlerin de merak ettiği ve sorulmasını istediği sorular var ise şimdiden bu paylaşım altına sorularınızı sıralamanızı rica ediyorum. Teşekkürler

Hadi hayırlısı bakalım. Belirsizlik olacağına kötü de her şey ortaya çıksın daha iyi.
Takahiri cevap atmadı, Halil Bey attı. Takahura'yi şiddetle kınıyorum. Takamura'yı Halil Beye şikayet eder misiniz Mehmet Bey Büyük Gülücük

Simdi asıl yorum, abi emegine zamanina tesekkurler. Güzel seyler olacak mi diye ümitlenmek istiyoruz. Umarim ellerinin altindaki markanin aslinda ne kadar güçlü oldugunu, ve en ufak bir kırılmada aslında ne kadar satış yakalayabileceklerini görürler bu araçlarla..
Hadi hayırlısı.. Subaru türkiye de hakettiği yere kavuşur inşaallah. Ellerinde ki markanın değerini bilmediklerini düşünüyorum. İlerleyen dönemler de daha fazla model gelir mi acaba ben bunu merak ediyorum. Hadi legacy gelmedi. İmpreza da mı yok.. Bizim milletimizde ki önyargıyı kırsak eminim çok talep olur subaruya.
Gerçekten mutlu oldum.umarım güzel bir görüşme gerçekleşir.
Muhatap bulabilmek iyi bir başlangıç. görüşmede konuşulacak gündem maddelerini tanımlayıp güzel birde video çekilirse tadından yenmez.
Aslında yetkili servislerin yönetim bünyesinde olmasa da çalışanlarının bir kısmı tarafından ilgiyle takip edildiğimizi biliyordum ama böyle bir maile yönetimin en üst kademesinden cevap gelmesi şaşırtmadı değil. Yer yer biz veya üyeler tarafından ağır eleştirilere de maruz kaldıkları olmadı değil.
Marka bazında neden küçük hacimli performanslı motorlu araç üretilmemesinden dizel motora geç kalmalarına kadar çok tepki gördüler Türkiye piyasasında ve Subaru camiasında.
Kullanıcı bazında ise İmpreza ve Legacy nin 2011 den bu yana getirilmemesi SUV araçlara yoğun yüklenilmesi çok eleştiri ve tepki aldı. Çok haklı bir tepki olan bu durumu ben de destekliyorum çünkü Subaruyu Subaru yapan dünyaya sevdiren modeldir İmpreza ve biz halen İnternet olmasa rüyamızda bile göremeyiz. Ve legacy gibi bir aracın meydanı Passata Jettaya bırakması da ayrı bir faciadır. Bence bu stratejiyi kimin neye göre belirlediğini bilmek tüm camianın hakkıdır.
Görüşmede bunların sorulması videoyla verilecek olan cevabı camiaya iletmek de bizim görevimiz olmalı diye düşünüyorum @nitro37
Çok güzel bir talep olmuş görüşmeyi kabul edenlere de teşekkürler hayırlısı olsun bakalım, bu görüşmede muhakkak gündeminizde vardır ama naçizane düşüncem öncelikle Türkiye'ye araç girişini arttırmak sonrada servis hizmetleri ni yaygınlaştırmak vb beklentiler olabilir diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olaylara vesile olur inşaAllah.Emeklerin için teşekkür ederim Mehmet abi.
Sayfa: 1 2 3 4 5