STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Forester Adana Kumsallarında
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
İyi akşamlar değerli forumdaşlar ,

Aracımızı Adana dan sevgili Ahmet kardeşimize satmış bulunmaktayız , beraber foto cekecektik fakat unuttuk kardesimiz sağolsun alttaki fotoyu gonderdi.

Kısa sürede forumda siz değerli forum üyeleri ile güzel paylaşımlar yaptık , birbirimizden çok şeyler öğrendik , bilhassa ben Subaru yu ve sizleri tanima firsatı yakaladım , hepinize çok tesekkur ederim.

Yaz başında yaşadığım bazı talihsiz olaylar sebebi ile paylaşımlarıma ara vermek zorunda kaldım , kusura bakmayınız .

Yakın bir zamanda tekrar sizlerle olmak uzere simdilik hoscakaliniz , cunku bir kac ay daha cok yogun çalismam gerekiyor.

Görüşmek üzere , selamlar saygılar...

[Resim: d7b9b58a276d77fab000d30034339473.jpg]

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@highoutput  Volkan Bey  katılımınızdan ,burada olduğu kadarıyla sizi tanımaktan çok memnun olduk.Paylaşımlarınızda hayli keyifliydi.Umarım şahsen de tanışırız bir gün.
Her zaman fırsat oldukça ses verin lütfen.Subarunuz olsada olmasada sizi her zaman burada görmek isteriz. Offrad anılarınızdan mahrum etmeyin bizi.Teşekkürler...
Volkan abi hayırlı olsun. İşlerin yoluna girdiğinde seni tekrar aramızda görmek isteriz.
Hayırlı uğurlu olsun. Paylaşımlarınız harikaydı. Yine bekleriz. Gülücük
Hayırlı olsun. Görüşmek üzere @highoutput
Nazik mesajlarınız için çok teşekkür ederim , offroadcu olmasada sıkı kampçı olan Ahmet arkadasimiza STF ye uye olmasini önerdim , boş durmamış tavan sepeti ve kaya kaydırıcalar ile forester dönüşüme devam etmiş , yarım kalan projeyi inş arkadaşımız bitirecek , selamlar saygılar...[Resim: a0f7e36637e727a7bf1453ede98fe2b8.jpg][Resim: ed1f7901fc92d68d5baf0de345d7c95b.jpg][Resim: 2e0e9ef5fed3a4577117e59ba90f53ac.jpg]

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun her ikinize de