STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 4WD / AWD Karşılaştıma Videosu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
güzel bir video olmuş. alt yazı seçeneklerinden Turkceyi secebilirsiniz.

Çok güzel açıklamış arada ki farkı ve Subarunun avantajını. Videoyu izledikten sonra kış gelip kar yağsa da gezsem dedim Gülücük Sadece karda kışta değil asfaltta da güven veriyor subaru. Başka araca bindiğim zaman daha sakin kullanıyorum güven vermediğinden dolayı.
Güzel paylaşım için teşekkür ederim.Faydali bir konu.
Sürekli 4 çekeri güzel özetlemiş. Paylaşım için teşekkürler
(06-08-2019, Saat: 10:49)muratergenc33 demiş ki: [ -> ]güzel bir video olmuş. alt yazı seçeneklerinden Turkceyi secebilirsiniz.

Ben türkçe izleyemiyorum
Aslinda 4 ceker dunyasinda klasmanlar basit: hafif arazi araclari var, agir arazi araclari var. hafif arazi araclari klasmaninda bana gore lider subaru’dur. Agir arazi araclari arasinda ise subaru markasi bulunmaz. Tabii umariz belki bir gun orada da olur Subaru Gülücük

Hafif arazi agir arazi klasmanlari arasindaki bir numarali fark mekanik diferansiyel kilitleridir..

Sent from my iPhone using Tapatalk
(06-08-2019, Saat: 13:33)Reis61 demiş ki: [ -> ]
(06-08-2019, Saat: 10:49)muratergenc33 demiş ki: [ -> ]güzel bir video olmuş. alt yazı seçeneklerinden Turkceyi secebilirsiniz.

Ben türkçe izleyemiyorum
sag alt kosede ayarlardan tukce altyazı secerseniz geliyor ekrana.
(06-08-2019, Saat: 15:01)muratergenc33 demiş ki: [ -> ]
(06-08-2019, Saat: 13:33)Reis61 demiş ki: [ -> ]Ben türkçe izleyemiyorum
sag alt kosede ayarlardan tukce altyazı secerseniz geliyor ekrana.

Baktım bende bi tek ingilizce ve ispanyolca yazıyor
(06-08-2019, Saat: 15:16)Reis61 demiş ki: [ -> ]
(06-08-2019, Saat: 15:01)muratergenc33 demiş ki: [ -> ]sag alt kosede ayarlardan tukce altyazı secerseniz geliyor ekrana.

Baktım bende bi tek ingilizce ve ispanyolca yazıyor

auto translate diye bir buton var oraya basınca diler seçeneklerde geliyor.