Merhaba arkadaşlar, aracımın muayenesi 11 Ağustos 2019 bitiyor, LPG takılı ama işli değil. Faturaları mevcut. İzleyeceğim yol nedir?
LPG projesini ve faturasini yanına aldıktan sonra TÜVTÜRK den muayene randevusu al. Muayene girmeden önce yetkiliye LPG ruhsata işletmek istediğini söyle. Daha sonra sana verilen kağıtlar ile noterden ruhsata LPG yı işlet.

Evet proje ve lpg faturasi yeterli
@
nitro37 Dün ben işlettim. Aynı böyle oldu. Tam olarak budur.

TüvTürk muayenesinde free roller olayını unutmayın

(01-08-2019, Saat: 20:14)Salih demiş ki: [ -> ]TüvTürk muayenesinde free roller olayını unutmayın 
Doğru başında durup söylemekte fayda var. Ben TüvTürk'e mail attım. Hem gittiğim yerdekiler hem genel merkez bizzat arayıp telefonda bilgi verdiler.
Teşekkür ederim, free roller olayı nedir? Okumuştum ama hatırlayamadım.
Fren testinde betona basan tekerlerin altına donebilecekleri bir mekanizma koyuyorlar.onun adi free roller
Betona basan donmeyen teker dönebilsin diye
Yani buna engel mi olmalıyım? Ne demeliyim ordaki yetkililere? Ayrıca bunun zararı nedir?
(02-08-2019, Saat: 09:11)Subarueren39 demiş ki: [ -> ]Yani buna engel mi olmalıyım? Ne demeliyim ordaki yetkililere? Ayrıca bunun zararı nedir?
"Bu araç sürekli 4x4 lütfen 4 tekerede roller koyunuz" demelisin

koymaz iseniz arka tekerler dönemez buda difransiyele zarar verir diye de eklersen güzel olur