STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Forester Vinç Montajı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Herkese selam başladık bakalım sonuç ne olacak vincimizi taktık sonrasında ön arka tamponlar Demir olacak [Resim: 6p3t6f.jpg]

(20-06-2019, Saat: 18:20)ARAS demiş ki: [ -> ]Herkese selam başladık bakalım sonuç ne olacak vincimizi taktık sonrasında ön arka tamponlar Demir olacak [Resim: 6p3t6f.jpg]

(20-06-2019, Saat: 18:20)ARAS demiş ki: [ -> ]Herkese selam başladık bakalım sonuç ne olacak vincimizi taktık sonrasında ön arka tamponlar Demir olacak [Resim: 6p3t6f.jpg]

Hadi kolay gelsin . Zor bir ise soyundun. Sonucu merakla bekliyorum Gülücük
(20-06-2019, Saat: 18:31)nitro37 demiş ki: [ -> ]Hadi kolay gelsin . Zor bir ise soyundun. Sonucu merakla bekliyorum Gülücük

bide adam akıllı foto yüklemeyi becersem Gülücük
bende merakla bekliyorum
(20-06-2019, Saat: 18:36)ARAS demiş ki: [ -> ]
(20-06-2019, Saat: 18:31)nitro37 demiş ki: [ -> ]Hadi kolay gelsin . Zor bir ise soyundun. Sonucu merakla bekliyorum Gülücük

bide adam akıllı foto yüklemeyi becersem Gülücük
bende merakla bekliyorum

Gülücük
Hayirli olsun. Yavas olsun güç olmasin. Bu vinc ozel bir aletmi.markasi fiyati nedir? Nereden bulunur.ileride dusunenler icin yol gostermesi acisindan soruyorum. Gülücük
(20-06-2019, Saat: 19:51)Adem61 demiş ki: [ -> ]Hayirli olsun. Yavas olsun güç olmasin. Bu vinc ozel bir aletmi.markasi fiyati nedir? Nereden bulunur.ileride dusunenler icin yol gostermesi acisindan soruyorum. Gülücük

İnternette bol bol var daha öncede bu markayı kullanmıstım humaotodan aldım 6000 lik daha büyükleride var ama bu araç için fazlasına gerek olacağını düşünmedim 3 tona yakın çekeri var işimi görür sanırım
Hayırlısı olsun ,

merak edenler için bilgiler aşağıdaki linkte ;
http://www.offroadvinc.com/blog/power-off-road-vinc/

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamponlar için model belirlendi mi ?

yükseltme amortisör kulelerinden mi ? yoksa kupa yükseltme mi düşünüyorsun ?

(20-06-2019, Saat: 21:56)highoutput demiş ki: [ -> ]Hayırlısı olsun ,

merak edenler için bilgiler aşağıdaki linkte ;
http://www.offroadvinc.com/blog/power-off-road-vinc/

tamponlar için model belirlendi mi ?

yükseltme amortisör kulelerinden mi ? yoksa kupa yükseltme mi düşünüyorsun ?

Teşekkürler tampon çıkar sanırım 1 2 güne tekrar foto paylaşırım yükseltme ve lastik tamam bitti aslında tamponlardan sonra ayar işi var onun içinde konu açabilirim amortisör kuleleri amortisör milleri ve yaylar değişti yazınca farkettim bişey kalmamış değişmeyen Gülücük
Kolay gelsin. Faydalı bir paylaşım olmuş. Araziye çıkma niyeti olanlar için olmazsa olmaz bir aparat.
Bilgi icin tesekkur ederiz. Mükemmel bir calisma yapiyorsunuz. Kolay gelsin. Bol bol video foto bekleriz Gülücük
Sayfa: 1 2 3 4