STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Trafik Sigortası Her Sene Artıyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bugün biten zorunlu trafik sigortasını da yeniledik ,geçen sene 720 tl ye yaptirmistim  bu sene %30 hasarsizlik indirimi vs 820 tl tuttu  :(  ben bu sene daha makul olacağini dusunurken zamli olarak odedik , hesaplari neye gore ve nasil oldugunu bilmiyorum , sorma ver parasina dondu bu iş ona uzuluyorum.

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(01-06-2019, Saat: 21:02)highoutput demiş ki: [ -> ]Bugün biten zorunlu trafik sigortasını da yeniledik ,geçen sene 720 tl ye yaptirmistim  bu sene %30 hasarsizlik indirimi vs 820 tl tuttu  :(  ben bu sene daha makul olacağini dusunurken zamli olarak odedik , hesaplari neye gore ve nasil oldugunu bilmiyorum , sorma ver parasina dondu bu iş ona uzuluyorum.

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen benim de bu sene trafik ve kasko yenilendi. Trafik sigortası geçen seneye göre artarken kaskom düştü. Sigortacim her sene periyodik zam gördüğünü söylüyor trafik sigortasının
Döviz kuru.
Su konunun altina ilistireyim. Sigorta sirketinde marka takintiniz yok ise beni arayin benden daha ucuz trafik sigortasi fiyati alamazsiniz. Gülücük kasko degil ancak bilginize. Ozel.mesaj atarsaniz zaten ramazan haric forumdan cikmiyor gibiyim. Gülücük

Bu arada yeni aldigim legacy sw min trafik sigortasinj 498 tl ye 3 taksitli yaptirdim. Nazar degmesin.
Geçen sene 565 TL odemisim bu sene indirimle beraber 675 TL tuttu. Ama kaskom 1250 TL ye indi