Selamlar.
Aracım için uygulayacağım Lastik basınç görüntüleme sistemi ilavesi hakkında adımları aktarıyorum.
"Lastik basınç görüntüleme sistemi ilavesi - 1"
https://youtu.be/wN01dTeRoTU
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gayet güzel bir tanıtım olmuş. Emeğinize sağlık. Fiyat olarak ne kadara almıştınız çinden?
(24-05-2019, Saat: 11:22)Adem61 demiş ki: [ -> ]Gayet güzel bir tanıtım olmuş. Emeğinize sağlık. Fiyat olarak ne kadara almıştınız çinden?
Abi maksat teknik bilgi vermek.. ürünle ilgili bir tanıtım amacım yoktur
Aliexpress de bolca çeşitleri var ama bu ürün 150usd civarında..
gümrük vergi kararı öncesi geldiği için şanslıyım..
Eline sağlık güzel video olmuş
(24-05-2019, Saat: 11:29)serdarsalci demiş ki: [ -> ] (24-05-2019, Saat: 11:22)Adem61 demiş ki: [ -> ]Gayet güzel bir tanıtım olmuş. Emeğinize sağlık. Fiyat olarak ne kadara almıştınız çinden?
Abi maksat teknik bilgi vermek.. ürünle ilgili bir tanıtım amacım yoktur 
Evet ben böyle bir ürün olduğunu bile bilmiyordum. Senin konuyu okuyunca daldım internetten baktım baya çeşitli ürünler varmış bu konuda. Tabi şimdi birde vergi olayı girdi işin içine.

(24-05-2019, Saat: 13:48)Adem61 demiş ki: [ -> ] (24-05-2019, Saat: 11:29)serdarsalci demiş ki: [ -> ]Abi maksat teknik bilgi vermek.. ürünle ilgili bir tanıtım amacım yoktur 
Evet ben böyle bir ürün olduğunu bile bilmiyordum. Senin konuyu okuyunca daldım internetten baktım baya çeşitli ürünler varmış bu konuda. Tabi şimdi birde vergi olayı girdi işin içine. 
Gerçi Çinli kardeşlerimiz daha ben bişey demeden üzerine 10usd bedelli hediye yazmışlar zaten ama bundan sonra bu da yemez..
Bende görmüştüm gayet kullanışlı olacaktır,yurtdısından ürün getirmek artık mecburı degılse gerek yok.
Güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Uyarı sesi kapatılabiliyorsa güzel.
(25-05-2019, Saat: 13:20)Adem61 demiş ki: [ -> ]Güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Uyarı sesi kapatılabiliyorsa güzel.
Tşkler. Kapatılabiliyor.