STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Legacy Konsol Boyama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Legacye ufak dokunuşlar yapmaya devam ediyorum,Dün orta konsolu söktükten sonra ,kapı kollarindada eskiyen yerleride bir güzel zımpara astar boya ve vernikle fabrikasyon olmasada eskisinden daha temiz oldu.Kapilarin döşemesini sökmek çok yoracakti ,maskelemeyi güzelce yapıp ,devam ettik.Fotograflari aşağıya bırakıyorum.Herkese keyifli sürüşler..
Kullanılan malzemeler ve maliyeti

Sulu zımpara :2500-2000 lik 6 TL
Astar boya: 35 TL
C6z kodlu boya: 45 TL
Vernik:35 TL
Maskeleme bandı: 7 tl

[Resim: WXAZVE.jpg]
[Resim: 3OBa9j.jpg]

[Resim: RgLVJo.jpg]

[Resim: QPElAA.jpg]
[Resim: Xb7ovo.jpg]
[Resim: bvA25Y.jpg]

[Resim: QPEllA.jpg]

[Resim: dLz22Z.jpg]

[Resim: VQ5LLq.jpg]
[Resim: nbVgg1.jpg]

[Resim: 1pmkk1.jpg]
@Salim eline saglik. Temiz olmus.
İlk günki gibi olmuş. Maşallah. eline sağlık iyi iş çıkartmışsın. Keşke herkes Subarusuna böyle davransa Gülücük
Elinize sağlık... Birtek zımpara yoruyor bide spreyle boyayı ayarlamak akmaması içinGülücük Gülücük
(22-05-2019, Saat: 15:50)gonyalı4258 demiş ki: [ -> ]Elinize sağlık... Birtek zımpara yoruyor bide spreyle boyayı ayarlamak akmaması içinGülücük Gülücük

Tek parçada hafif şişme olmuş,takınca farkettim ,artık kalan malzemelerle üstünden geçerim.Tesekkurler herkese Gülücük
Eline sağlık Salim tertemiz olmuş. Böyle kozmetik dokunuşlara bende hastayım ama boya işi ciddi tecrübe gerektiren bir iş. Maşallah iyi iş çıkarmışsın.
Tek kelimeyle mükemmel olmuş. Eline sağlık Salim.
Çok güzel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel calisma olmus , elinize sağlik

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Salim eline sağlık kardeşim. Pasta cilasini yaptıktan sonra yapacak bişey kalmayacak biraz yavaş git da Gülücük
Sayfa: 1 2