STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Forester Taliplisi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Herkese selamlar. Yakın bir tarihte nasip olursa 99-2001 arası otomatik bir tane almayı düşünüyorum.eşim okul-ev-market arasında kullanacak.yılda bir defa da izinde uzun yolda 2000 km yaparız.bu kullanım için s-turbo şart mı?nelere dikkat etmeliyim?subap ayarı lafı var mesela.ankaradayım.tavsiyelere açığım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankarada olduğunuz için şanslısınız.En iyi usta-servislerin olduğu şehir
“Sturbo şart mı?” Derken neyi kast ettiğinizi anlamadım.Almayı düşündüğünüz araç s turbo sanırım
Forester döküman bölümünde @nitro37 foresterlarla ilvili yazısı var.Göz atın isterseniz.O yaşlarda temiz araç bulmak biraz zor. Bulduğunuz aracı foruma sormadan güvendiğimiz ustaya göstermeden almayın
Subap ayarı değişimi vs konusu oldukça geniş .Burada anlatmayalım.O konularla ilgili forumda video ve yazılar var.Lpg hakkında her şey diye dosyamız var.Ona bir bakın.Youtube kanalımızda da videolar var.Orada aradığınız cevaplar var.Bir bakın ayrıca sorunuz olursa yanıtlanır.
Umarım temiz bir aracs rastlarsınız.
Hız merakı yoksa atmosferik forester bakın daha sağlıklı olur.
“Sturbo şart mı?” Derken neyi kast ettiğinizi anlamadım.Almayı düşündüğünüz araç s turbo sanırım

Şart değil ama s turbo popülerliği var.

(19-05-2019, Saat: 10:47)Salim demiş ki: [ -> ]Hız merakı yoksa atmosferik forester bakın daha sağlıklı olur.
Var ama çoğunlukla ben kullanmayacam.belki haftasonları.turbosuz da 2000 motor yine kötü olmaz diye düşünüyorum