12-05-2019, Saat: 18:56
Sayfa: 1 2
12-05-2019, Saat: 18:59
Kaput havalandırma gitmiş levorg bitmiş :(
12-05-2019, Saat: 19:19
(12-05-2019, Saat: 18:59)Salim demiş ki: [ -> ]Kaput havalandırma gitmiş levorg bitmiş :(
Tarih tekerrür den ibarettir Salim.
Bu araca çok değil 2 sene sonra belkide alır almaz scoop imalati Yapılir yada 1.6 turbolu levorg kaputu alınıp takılır. Buraya yazıyorum. Kaput pahalı olacağı için buna uygun bir scoop imalati yapilma ihtimali şimdilik daha yüksek. Fiberciler hemen baslasin argeye 
12-05-2019, Saat: 20:50
Kaput havalandırma subaruyu subaru yapan detaylardan bencede. Ne gerek varsa iptal etmeye
Kaputa uygun bir kesme aparatı, birde alt üst plastik takım olsa orjinal gibi yapılabilir Mehemt abi. Tabi talep fazla olmalı bu şekilde olması için 
Kaputa uygun bir kesme aparatı, birde alt üst plastik takım olsa orjinal gibi yapılabilir Mehemt abi. Tabi talep fazla olmalı bu şekilde olması için 
12-05-2019, Saat: 22:43
Scoop; aracı biraz spor ve genç yaş grubuna hitabeder gösterdiği için ( genel piyasa düşüncesi bu yönde ) aracı her yaş gurubuna hitab etmesi ve ağır oturaklı otomobil olarak görünmesi için kaldırmış olabilirler.
12-05-2019, Saat: 23:08
Bildiginiz gibi artik turbo yok levorg avrupada. 2.0 150hp atmosferik.
Bilmiyorum ama atmosferige de scoop takmak fabrikasyon olarak, bence subaru'nun marka degerine zarar verirdi.
Yillardir kafa buldugum 1.6 "Amg" mercedeslere dönerdi durum.
Sn Kaptan hocamin bahsettigi durumu da zaten XT de gorduk. Gizli scoop yaptilar ön izgaradan kaput icine.
Bence direk atmosferige döndük, byebye scoop demisler ki iyi de olmuş bu anlamda.
Ama begendim mi, coook , cunku scopelu arabam daha guzel gelmeye basladi gozume
Bu arada atmosferik levorgun performans degerleri de baya dusmus. 10sn uzeri gosteriyor 0-100..
2.0 motor.
Ötv katsayisi..
Bilmiyorum ama bence Subaru tr'ye getirmeyecek artik levorgu..
Yurtdisi fiyati 30k olan bu arac, 2.0 vergisi ile turkiyede 230 240binden asagi olamaz ki bu da forester parasi..
Bilmiyorum ama atmosferige de scoop takmak fabrikasyon olarak, bence subaru'nun marka degerine zarar verirdi.
Sn Kaptan hocamin bahsettigi durumu da zaten XT de gorduk. Gizli scoop yaptilar ön izgaradan kaput icine.
Bence direk atmosferige döndük, byebye scoop demisler ki iyi de olmuş bu anlamda.

Bu arada atmosferik levorgun performans degerleri de baya dusmus. 10sn uzeri gosteriyor 0-100..
2.0 motor.
Ötv katsayisi..
Yurtdisi fiyati 30k olan bu arac, 2.0 vergisi ile turkiyede 230 240binden asagi olamaz ki bu da forester parasi..
12-05-2019, Saat: 23:20
(12-05-2019, Saat: 23:08)berque demiş ki: [ -> ]Bildiginiz gibi artik turbo yok levorg avrupada. 2.0 150hp atmosferik.
2.0 motor.
Ötv katsayisi..
Aynen katılıyorum ama Subaru turbolu modellerinde scoop olayını devam ettirmeliydi bence en kotu 1.6 turbo levorg benzeri bir kaput yapabilirdi 2013 ve sonrası forester xtlere diye düşünüyorum. Önce dreksiz camdan vazgeçti şimdi de scooptan yarın kim bilir neyden vazgeçecek :

Böyle giderse zaten Subaru tr den elini ayağını çekecek gibi duruyor. Artık bizde forumca bundan 10 sene sonra hala 2009 model araçların konusunu açıyor oluruz.
12-05-2019, Saat: 23:21
Ya şu japonyaya mail atma işini cidden ele alalım arkadaşlar bakarsiniz bir donen olur. Japonlar sadakati sever ne dersiniz. Bir metin hazirlayalim İngilizce ye çevirelim ve gönderelim
12-05-2019, Saat: 23:37
(12-05-2019, Saat: 23:20)nitro37 demiş ki: [ -> ](12-05-2019, Saat: 23:08)berque demiş ki: [ -> ]Bildiginiz gibi artik turbo yok levorg avrupada. 2.0 150hp atmosferik.
2.0 motor.
Ötv katsayisi..
Aynen katılıyorum ama Subaru turbolu modellerinde scoop olayını devam ettirmeliydi bence en kotu 1.6 turbo levorg benzeri bir kaput yapabilirdi 2013 ve sonrası forester xtlere diye düşünüyorum. Önce dreksiz camdan vazgeçti şimdi de scooptan yarın kim bilir neyden vazgeçecek :
Böyle giderse zaten Subaru tr den elini ayağını çekecek gibi duruyor. Artık bizde forumca bundan 10 sene sonra hala 2009 model araçların konusunu açıyor oluruz.
Acaba essegi önce kaybettirip sonra bulma politikasi mi

Bence geri gelecek direksiz kapi ve scoop yeniden.
Gecen gun audi Q8 inceledim. Tataaamm direksiz.. O_o ..Alman suv'da ?!?! Hayir yakismamis da
))Subarunun elindekinden vazgecip baskalarini arkadan izleyecegini sanmiyorum. Bu sebeple iyimser olarak satis politikasi diyorum iyi iyi iyi arada bi kotu yine iyi iyi

Bir de hitap ettigi yer onemli gibi geliyor bana.
Subaru = abd
Audi = avrupa..
Bu abd'li cowboylar da yarin scoop isterüz direk istemezük derlerse şipşak degisir yeniden
))13-05-2019, Saat: 00:12
(12-05-2019, Saat: 23:37)berque demiş ki: [ -> ](12-05-2019, Saat: 23:20)nitro37 demiş ki: [ -> ]Aynen katılıyorum ama Subaru turbolu modellerinde scoop olayını devam ettirmeliydi bence en kotu 1.6 turbo levorg benzeri bir kaput yapabilirdi 2013 ve sonrası forester xtlere diye düşünüyorum. Önce dreksiz camdan vazgeçti şimdi de scooptan yarın kim bilir neyden vazgeçecek :
Acaba essegi önce kaybettirip sonra bulma politikasi mi
Bence geri gelecek direksiz kapi ve scoop yeniden.
Gecen gun audi Q8 inceledim. Tataaamm direksiz.. O_o ..Alman suv'da ?!?! Hayir yakismamis da))
Subarunun elindekinden vazgecip baskalarini arkadan izleyecegini sanmiyorum. Bu sebeple iyimser olarak satis politikasi diyorum iyi iyi iyi arada bi kotu yine iyi iyi
Bir de hitap ettigi yer onemli gibi geliyor bana.
Subaru = abd
Audi = avrupa..
Bu abd'li cowboylar da yarin scoop isterüz direk istemezük derlerse şipşak degisir yeniden))
Bir zaman sonra tüm markalarin tasarım olarak
geçmişe geri döneceklerini düşünüyorum bende
Sayfa: 1 2