STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Satılık Subaru Outback Dizel 2011 - Sadece 1 ay Süre İçin Geçerlidir
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Arkadaşlar bir ev değiştirme durumum var. 1 aylık bir opsiyon sürem var. Bu yüzden aracımı satışa çıkarıyorum. Bilenler zaten ne kadar titiz olduğumu bilir. Dosta, tanıdığa daha da önemlisi bir Subaru hastasına gitmesini çok isterim. İlanı eşim adına açtım daha önce hazır taslak olduğundan. İlandaki iletişim numarası bana aittir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a...081/detay/
Hayırlı olsun.
Yavuz abi hayırlı satışlar. Eminim içinden diyorsundur ev işi bi bahaneyle olmasada araba satılmasa diye Büyük Gülücük
Bu arada ev kredisi faizlerini çaktırmadan yükseltmişler. Kredi kullanacaksanız bekleyin derim.
(17-04-2019, Saat: 16:41)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Bu arada ev kredisi faizlerini çaktırmadan yükseltmişler. Kredi kullanacaksanız bekleyin derim.

Hocam kredi kullanmamak için bu yola başvuruyorum.
(17-04-2019, Saat: 16:48)bahcekapiliyavuz demiş ki: [ -> ]
(17-04-2019, Saat: 16:41)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Bu arada ev kredisi faizlerini çaktırmadan yükseltmişler. Kredi kullanacaksanız bekleyin derim.

Hocam kredi kullanmamak için bu yola başvuruyorum.

İnşallah bir an önce satılır da dilediğiniz eve kavuşursunuz.
Hayırlı olsun. Dizel subaru arayanlar bu fırsatı kacirmasin bence
Hayırlı müşteriler Yavuz hocam. İnşallah kısa sürede satılır da kredi olayına girmezsiniz.
Vay be Yavuz hocayida kaybediyoruz desenize. Subiyi satınca dahada foruma girmez Gülücük
Hayırlı satışlar. Çok güzel araç. Kıymet bilen bir kullanıcı arkadaşa gider umarım
Sayfa: 1 2 3