STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Satılık Subaru Forester XT 2003
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba çok severek aldığım, keyifle kullandığım  2003 model Forester XT aracımı masrafını karşılayamayacağımdan dolayı satıyorum.

Aracımın yağ eksiltme / yakma problemi mevcut, ben satın alır almaz hemen triger setini değiştirdim, motor sarsıntı sorunu vardı giderildi, kışlık lastik sıfır olarak alındı, bakımı yeni yapıldı. Yaklaşık 8.000tl gibi bir rakam masrafım oldu. Daha sonrasında fark edebildiğim bu yağ sorununu yaptıracak gücüm maalesef kalmadı. Yeni evliyim ve ilk arabamız. Şu an yağını tamamlayarak sorunsuz olarak biniyorum. 

Far yıkama dışında çalışmayan hiçbir aksamı yoktur. 312.000km dedir. Tramerde 5.000tl kayıt çıkmaktadır. Bir eksper sağ arka kapı değişme demiştir bir diğeri boya demiştir, her iki raporda mevcuttur. Üzerinde Kenwwod DDX318BT model 269,00€ fiyatında teyp mevcuttur.  

Kimsenin mağdur olmasını istemem arkamdan da beddua edilmesini de istemem. Bu sebeple site yöneticisi bir beyefendiden(belki istemez diye ismini yazmadım) konuyu anlatarak aldığım fikir doğrultusunda büyük zarar ederek 35.000tl olarak satmayı düşünmek durumda kaldım. Dizel VW Golf yada benzeri dizel araçlarla takas yapabilirim. 

Saygılar..

[Resim: 2wlzvpv.jpg]
Hayirli satışlar. Bir Subaru sever olarak boyle bir durumla karsilasmaniz üzücü olmuş. Kisa surede satilir umarim
Hayırlı satışlar. Sizin için kötü bir deneyim oldu. İnşallah benzerini yaşamazsınız bir daha.
Hayırlı satışlar.
İyi satışlar,belki cüzi bir miktardır masrafı.üzüldüm satışa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence ilan vermeden önce Raci ustaya bir ugramaniz daha doğru olurdu. Dediğim gibi ücretsiz sorunun masrafını kurtaririni size söylerdi sizde olasi masrafı alacak olan kişiye Raci ustayi göstererek belirtirdiniz. Biraz aceleye getirmissiniz anlıyorum tabi canınız sıkkın birazda kızgınlık var artık daha uğraşmak istemiyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
(19-03-2019, Saat: 18:05)AhmetKadir demiş ki: [ -> ]Ilgilenirlerse diye bikac kisiye yolladim. Telefon numarani yazarsan eger ilgilenen olursa yonlendireyim.

Teşekkür ederim. Tel: 05324565915

(19-03-2019, Saat: 16:33)nitro37 demiş ki: [ -> ]Bence ilan vermeden önce Raci ustaya bir ugramaniz daha doğru olurdu. Dediğim gibi ücretsiz sorunun masrafını kurtaririni size söylerdi sizde olasi masrafı alacak olan kişiye Raci ustayi göstererek belirtirdiniz. Biraz aceleye getirmissiniz anlıyorum tabi canınız sıkkın birazda kızgınlık var artık daha uğraşmak istemiyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Haklısınız, müsait bir zamanda gidip bir göstereyim. İlanını sonuca göre güncellerim.

geçmiş olsun umarım eliniz rahatlar ve daha iyileri nasip olur
Hayırlı satışlar. geçmiş olsun.
Hayırlı satışlar ,umarım Raci usta sizi ferahlatır.