STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Her Geçen Gün Büyüyoruz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar bildiğiniz gibi forum sitemizin mazisi henüz çok yeni. Fakat kısa zamanda üyelerimizin de katkılarıyla güzel ilerledik ve ilerlemeye de devam ediyoruz. Bu kapsamda siz değerli forum üyelerimize sitemizin son 9 günlük raporunu sunmak istiyorum. 

Aşağıdaki rapor 05/03/2019 ile 14/03/2019 tarihleri arasında Sitemize giriş çıkış yapan ülke ve tıklanma sayısını belirtmektedir. 

Emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. 

Türkiye
15.912

Birleşik Krallık
26

İtalya
2

Çekya
2

Venezuela
2

Umman
2

Ukrayna
2

Suudi Arabistan
1
Sudan
3

Rusya
8

Meksika
1

Makedonya (EYMC)
8

Kıbrıs
6

Kanada
1

Hırvatistan
1

Hollanda
2

Hindistan
7

Fransa
1

Danimarka
1

Brezilya
1

Bilinmeyen Bölge
5

Belçika
2

Avusturya
2

Arjantin
1

Amerika Birleşik Devletleri
15

Almanya
12
Gun geçtikçe Subaru sevdalilari bu platform altında büyüyor. Emegi gecenlere tesekkur ederiz. Vaay meksikali kardesimiz bile varmis Gülücük)
Emeklerinize sağlık arkadaşlar.
Bilinmeyen bölgenin neresi olduğunu bulamadım. Sistemde bilinmeyen bölge olarak geçiyor Gülücük Papua yeni Gine olabilirmi hahahahh
@nitro37 en büyük emek senin. asıl senin emeklerine sağlık.
bu arada takip sıralamasında ingiltere başı çeken ülkelerden. ilginç geldi bana.
Daha nicelerine diyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok Nebi tek başına yapılacak bir iş değil bu. Takım ve ona ayak uyduran yardımcı olan üyelerimizin sayesinde.
İngilterede demekki sorunlu araba cok. Aradiklari konular ilgiltereden gelen hep teknik konular.
Galeri bölümüne de Usa çok bakmış mesela.
Suudi Arabistan en çok ona güldüm gezi seyahat bölümüne bakmış Gülücük para çok nasıl olsa Karadeniz'e yakında akin ederler
Sudan da gezi seyahat bölümune bakmış
Diğer ülkeler genelde açılan konulardaki resimleri tiklamislar.
(15-03-2019, Saat: 22:01)nitro37 demiş ki: [ -> ]Yok Nebi tek başına yapılacak bir iş değil bu. Takım ve ona ayak uyduran yardımcı olan üyelerimizin sayesinde.
İngilterede demekki sorunlu araba cok. Aradiklari konular ilgiltereden gelen hep teknik konular.  
Suudi Arabistan en çok ona güldüm gezi seyahat bölümüne bakmış Gülücük  para çok nasıl olsa Karadeniz'e yakında akin ederler

suudlar için bende tam onu diyecektim :Gülücüku kümbet yaylası görüntülerini geri mi kaldırsak. akın etmesinler sonra :Gülücük karadeniz bölgesin deki arkadaşlar daha iyi bilir ama bizim bilebildiğimiz kadarıyla  ist boğaz çevresi ve karadenizden gayrimenkulleri yüklü miktarda alıyolar.
Valla deniz gibi petrol var dahami almasinlar Gülücük Karadeniz zaten turist kaynıyor demişti Adem.
(15-03-2019, Saat: 22:05)Kaptan demiş ki: [ -> ]
(15-03-2019, Saat: 22:01)nitro37 demiş ki: [ -> ]Yok Nebi tek başına yapılacak bir iş değil bu. Takım ve ona ayak uyduran yardımcı olan üyelerimizin sayesinde.
Suudi Arabistan en çok ona güldüm gezi seyahat bölümüne bakmış Gülücük  para çok nasıl olsa Karadeniz'e yakında akin ederler

suudlar için bende tam onu diyecektim :Gülücüku kümbet yaylası görüntülerini geri mi kaldırsak. akın etmesinler sonra :Gülücük karadeniz bölgesin deki arkadaşlar daha iyi bilir ama bizim bilebildiğimiz kadarıyla  ist boğaz çevresi ve karadenizden gayrimenkulleri yüklü miktarda alıyolar.

Karadenizde bizim bile ayak basmadigimiz yerleri geziyorlar malesef Gülücük
Sayfa: 1 2 3 4 5