STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Forester STİ 2005 XT
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Aracım 2005 model 97 binde olup ikinci sahibiyim.Komple sti forester bady kit vardır.
Sti Ön tampon
Sti davlumbazlar
Sti far kaşları
Sti panjur
Sti kapı eşikleri
Sti yan maşbiyeller
Sti maşbiyel ön flapları
Sti Forester Jdm arka tampon.
Sti Forester Jdm arka spoiler
Sti Forester Jdm ön büyük scoop
Sti Forester oem cam rüzgarlığı
Prodrive son susturucu
Hks orijinal blowoff
Sti Versiyon 7 5x100 17 inc jantlar.(215 55 17 Conti 5 run flut lastik)
Kışlık 215 60 16 petlas snowmaster oem jant 16 5x100
Yaklaşık 3 yıllık emek,sabır ve belli bir maddiyat ile bu hale getirdim
Subaru aşktır,heyecan ve hastalıktır.
Fotoğraflar i en kisa surede bekliyoruz Gülücük
Salim sizcileyin bir arkadaşımız daha geldi.Bu kadar emek verince satmak gerektiğinde çok zor vazgeçilir.
Evet fotoları görmek isteriz
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim. Araç resimlerini bekliyoruz.
Hoş geldin Hakkı motor performans işi için de emin ellerdesin. Keşke Hasip usta hepimize sana yakın olduğu kadar yakın olsa. Artık en az bir td04 turbolu olarak görmek istiyorum senin arabayı. O body kit e o performans yakışmıyor.
(31-12-2017, Saat: 00:54)Cherkess demiş ki: [ -> ]Hoş geldin Hakkı motor performans işi için de emin ellerdesin. Keşke Hasip usta hepimize sana yakın olduğu kadar yakın olsa. Artık en az bir td04 turbolu olarak görmek istiyorum senin arabayı. O body kit e o performans yakışmıyor.
Benim evlat buGülücük[Resim: 33f68a3aef331052d4a218850f467154.jpg]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah araba kendini gösteriyor. Kazasız belasız kullanman dileğimle. Tampon harika Gülücük
Maşallah
Gerçekten güzelmiş arabanız maşallah Allah nazardan saklasın çamurlu binerim ben olsam göze batmasın meslek sırrı güzel arabam olunca hep öyle yaparım

Aksesuarların hiç olmasada bence yine güzel
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8