STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Forester 2004 Xt Açık Hava Filtre Kiti Kısa Borusu Arıyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba, 2004 forester xt aracimda acik hava filtre kiti var. Camurlugun icine sis farinin arkasina kadar uzun olanlardan. Cok yagmurlu havalarda filtre hafif nemleniyor ve cok cabuk kirleniyor. Bunun yerine kis mevsimini gecirene kadar kisa olanlarindan ariyorum. Sadece uzerinde hava akismetrenin takilabilecegi borusu yeterli olur. Sag da solda yatan, kullanmayan, elinde olan varsa degerlendirelim..
Aradan 5 ay gecmis ama sonunda muradima erdim. Ikinciel bulamadim, orijinal satilanlarin da kurlardan dolayi fiyatlari ucmus durumda. 

Boyle olunca bizim sanatci bir egsoz ustamiz var, ona rica ettim, derdimi anlattim, sagolsun 2 saat ugrasti ve guzel bir urun cikardi ortaya. Encok zamani akismetrenin oturacagi yere harcadi. 

Orijinal filtre kutusunun alt tarafini ve davlumbazin icindeki aparati yerinde biraktim ve filtreyi mumkun oldugunca kutunun icine konumlandirmaya calistim.

Not: Turbolu araclarda acik hava filtresi olmassa olmazim, o emis sesine hastayim Gülücük

Ek olarak cikardigim cold air intake'i de satacagim. Ilgilenen var ise benimle irtibate gecebilir. Vaktim oldugunda satiliklar bolumune de ilani acacagim. 

[Resim: 1g9hd.jpg]

[Resim: 21ot01f.jpg]

[Resim: soybnr.jpg]