STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Ceylan Subaru Yetkili Servis Sponsorluğunda Forum Çekiliş Sonuçları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar çekilişimiz yapılmıştır. Aşağıdaki videoda talihli kişilerin kim olduğunu ogrenebilirsiniz. Çekilişi kazanan şanslı arkadaşlar iletişim adresinden @"CEYLAN SUBARU YETKİLİ SERVİSİ" ile iletişime geçip lutfen adreslerini bildirsinler.  Sevgili Mehmet Ceylan abimiz hediyeleri yollamak için sabırsızlanıyor Gülücük

Güzel bir etkinlik oldu. Katkılarından dolayı Ceylan subaruya tekrar teşekkür ediyorum.

Bu tarz etkinliklerin devamınin geleceğini bildiriyor ve talihli arkadaşları tekrar kutluyorum. İyi günlerde kullansınlar. 

@Adem61 @atillazen @bilalcesur hayırlı olsun Gülücük
Güzel bir etkinlik oldu Gülücük Emeği geçenlere teşekkürler. Kazanan arkadaşları da tebrik ederim Gülücük
aynen güzel etkinlikti. emeğe geçenlere bu etkinliği bize sunanlara teşekkür ediyoruz. Koltuk kalfalık yastığı sanıyordum değilmiş. seyahat yastığıymış Gülücük Kazanan arkadaşları tebrik ederim. @nitro37  hani benim şansım... 34 34 34 olanGülücük
(29-01-2019, Saat: 10:18)Ufuk demiş ki: [ -> ]aynen güzel etkinlikti. emeğe geçenlere bu etkinliği bize sunanlara teşekkür ediyoruz. Koltuk kalfalık yastığı sanıyordum değilmiş. seyahat yastığıymış Gülücük Kazanan arkadaşları tebrik ederim. @nitro37  hani benim şansım... 34 34 34 olanGülücük

Gülücük Tekrar Deneyin Gülücük
Güzel etkilik oldu katkılarından dolayı @"CEYLAN SUBARU YETKİLİ SERVİSİ" ne teşşekkürler önemli olan yarışmaktı Gülücük Gülücük Gülücük
Bize çıkmış şimdi bakabildim Gülücük Teşekkür ediyorum güzel hediye için. Güzel bir etkinlik. Emeği geçen herkese teşekkürler Gülücük
(29-01-2019, Saat: 09:58)nitro37 demiş ki: [ -> ]@Adem61 @atillazen @bilalcesur hayırlı olsun Gülücük
Söze nasıl başlıyayım bilemedim,35 yaşındayım ve çekilişle kazandığım başka bir hediye veya promosyon hatırlamıyorum.Bu anlamlı hediye için Ceylan Subaru Servisi yetkililerine,"nitro37"  Mehmet abi ve diğer ilgililere teşekkür ederim.Herhangi bir sosyal medya hesabım yok.İnternet te fazla dolaşmayı seven biri de değilim fakat subaru türkiye forumdaki sıcaklık,yardımlaşma,arkadaşlık ve samimiyet  bana çok ilgi çekici  geldi .Allah karşımıza hep iyi insanları çıkarsın inş.
Forumda kayıtlı olan arkadaşlarımdan özel bir ricam olacak.Annem rahatsız ve hastalığı da günden güne ilerliyo.Tüm hastalara ve özellikle anneme DUA edebilirseniz memnun olurum.
Saygılarımla
(29-01-2019, Saat: 11:40)bilalcesur demiş ki: [ -> ]
(29-01-2019, Saat: 09:58)nitro37 demiş ki: [ -> ]@Adem61 @atillazen @bilalcesur hayırlı olsun Gülücük
Söze nasıl başlıyayım bilemedim,35 yaşındayım ve çekilişle kazandığım başka bir hediye veya promosyon hatırlamıyorum.Bu anlamlı hediye için Ceylan Subaru Servisi yetkililerine,"nitro37"  Mehmet abi ve diğer ilgililere teşekkür ederim.Herhangi bir sosyal medya hesabım yok.İnternet te fazla dolaşmayı seven biri de değilim fakat subaru türkiye forumdaki sıcaklık,yardımlaşma,arkadaşlık ve samimiyet  bana çok ilgi çekici  geldi .Allah karşımıza hep iyi insanları çıkarsın inş.
Forumda kayıtlı olan arkadaşlarımdan özel bir ricam olacak.Annem rahatsız ve hastalığı da günden güne ilerliyo.Tüm hastalara ve özellikle anneme DUA edebilirseniz memnun olurum.
Saygılarımla

Çok geçmiş olsun Bilal. Allah en acilyetinden şifalar versin. Forum olarak yapabileceğimiz dua dışında bir şey olursa hiç çekinmeden iletişime geçebilirsin. Tekrar acil şifalar dilerim .Dualarımız annemizle ve tüm hasta yakınlarımizla.....
(29-01-2019, Saat: 11:40)bilalcesur demiş ki: [ -> ]
Saygılarımla

Bursa'ya çıkmış olması iyi oldu. Lazım olursa isterim uzun yola çıkarken.  Cool
Anneniz için de acil şifalar.
Sayfa: 1 2 3 4