STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Çekiliş Yapılacaktır
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
İnstagram sayfamız olan: ceylansubaruparca 
Takip edip , sayfamızı etiketleyip hikayelerinde paylaşan 3 kişiye çekilişle 
1- Liqui moly oktan arttırıcı veya dizel araçlar için katkı
2- Subaru Cam suyu
3- Subaru Yastığı
verilecektir.
İnstegram kullanmayanlara da Subaru yastık var mı?  Ha ha
Eğlenceli olacaga benziyor Gülücük lakin benim ne Instagram ne Facebook nede Twitter adresim var takip edemeyeceğim malesef
(17-01-2019, Saat: 11:58)nitro37 demiş ki: [ -> ]Eğlenceli olacaga benziyor Gülücük lakin benim ne Instagram ne Facebook nede Twitter adresim var takip edemeyeceğim malesef

@bilalcesur @nitro37
İnstagram veya sosyal medyası olmayan kullanıcılarımızıda ağır bakım seti alanlara cam suyu ve yastık hediye.
Servise ayagimiz alıştıktan sonra ben eminim her siparişte Ahmet küçük sürprizler yapar bize Gülücük
Küçük ama güzel şeyler. @nitro37 abi sende aç artık instagram facebook hesabı Gülücük arada bir bakarsın.
(17-01-2019, Saat: 12:11)adem61 demiş ki: [ -> ]Küçük ama güzel şeyler. @nitro37 abi sende aç artık instagram facebook hesabı Gülücük arada bir bakarsın.

Adem Facebook sayfamızla Aheste hanım ilgileniyor. Instigram sayfamız ilede Salim ilgileniyor. Ben de forumla ilgileniyorum Gülücük şimdi hesap açarsam ister istemez oraylada ilgilenirim sonra foruma zaman kalmaz diye çekiniyorum . Benim işim forum boşver Gülücük
Forum olarak bizde bir çekiliş yapabiliriz eglenceli olur. Tabi üyeler isterse. Hediye olarak da ne istiyorsanız sıralayın oylamaya Sunalim. En çok oyu alan ürünü çekilişte ismi çıkan arkadaşa gondeririz.
(17-01-2019, Saat: 12:08)nitro37 demiş ki: [ -> ]Servise ayagimiz alıştıktan sonra ben eminim her siparişte Ahmet küçük sürprizler yapar bize Gülücük

Abi aklımızda bir kaç fikir var güzel sürprizler yapacağız , biraz uzun vadede olabilir ama şuan da elimizde ufak tefek hediyeler mevcüt
@nitro37  forum olarak çekilişle subaru verilsin :Gülücük)
Sayfa: 1 2