STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Outback Karanan İç Dikiz Aynası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Çileli bir yolculuktan sonra otomatik kararan iç dikiz aynam sonunda ulaştı. Aksesurlarıyla eksiksik ve sağlam şekilde ulaştı. Aynayı yerine taktım yarın detaylı fotoğrafları sizlerle paylaşacağım. Elektrik bağlantısı kaldı bir tek. Onu da elektrikçi arkadaşım yarın halledecek. 

Ayna ile birlikte Subaru uyumlu adaptör geliyor. Orjnal aynayı çıkarıp camdaki yerine takıyorsunuz demek isterdim ama ufak bir nüans var. Orjinal aynanın cama takılan soketindeki metal kıskacı söküp gelen aynaya takmadan yerine oturtamadım. Tavan ile aynanın cam bağlantı arasındaki yaklaşık 5 cm.lik mesafe için kablo gizleyici aksesuar göndermeyi de unutmamış satıcı. Bir de mini usb şarj/data kablosu göndermiş sağolsun. 

Yarın bol bol fotoğraf ve video burada olacak.
@bahcekapiliyavuz gece surusleri artik daha zevkli olacak.

elektrikci arkadasin montaji yaparken birsey sorabilirsen belki forumdaki arkadaslar icin de yol gosterici olur. Aynayi takarken kablo ve soketleri kontrol edecektir mutlaka. hangi kablolar kullanilmasi durumunda on cam /trafik kamerasina elektrik alinabilir. ortalama 5V 1 amp akim cekiyor.
Tamam hocam bunu not ediyorum şimdi. Yarın soracağım inşallah.
Hayırlı olsun resim ve videoları bekliyoruz Gülücük
Hayırlı olsun Yavuz abi. Güzel günlerde kullan Gülücük
Yavuz abi güle güle kullan.
[Resim: Whats-App-Image-2019-01-08-at-15-49-32.jpg]

[Resim: Whats-App-Image-2019-01-08-at-16-10-55.jpg]

[Resim: Whats-App-Image-2019-01-08-at-16-38-41.jpg]

@sarpworks hocam arkadaşta maalesef multimetre yoktu bu yüzden amper hakkında birşey söyleyemeyeceğim ancak 12v olduğunu ve sunroof motoru olduğu için 1A.lık bir cihazı çok rahat besleyebileceğini söyledi. Tabi ki bunlar ölçüm yapmadan söylenen ifadeler. Ben sadece iletmiş olayım.

Kontak elektriği konusunda yardımlarından ötürü @Cherkess hocam tekrar teşekkürler.
Çok güzel olmus. Çok yakışmış. Gule güle kazasız belasız kullan. Arabaya ayrı hava katmış Gülücük
Teşekkür ediyorum Mehmet kardeşim. Teknoloji ve aksesuar konusunda hassasım. Bir ara satma düşüncesine kapıldığım için kendime kızıyorum. İlerleyen dönemlerde imkan oldukça tabi başka projelere yelken açabilirim. Her eklediğim donanımdan, aksesuardan keyif alıyorum. Aracı daha keyifli hale getiriyolar.
Hayırlı olsun Yavuz kardeşim.
Bende multimetre olmadan yapmıştım montajı. Artık tüm kullanacağım araçlarda arayacağım bir donanım olacak bu ayna.