Arkadaşlar herkese merhaba bu sabah marşa basmamın ardından yokuş kalkış desteği, hız sabitleme ve motor arızası gösteren uyarı göstergeleri yandı hiçbirşey yokmuş gibi yoluma devam ettim ikazlar da yanmaya stop ettikten üç saat sonra tekrar marşa bastığımda hiçbir problem yoktu görüşlerinizi merak ediyorum.
Araba xv bu arada unutmuşum forumlar konusundaki acemiliği üzerimden atamadım
Oksijen sensörsörü hata vermiş olabilir geçici yanan lambalar cok problem degil aldıgınız yakıttan voltaj dalgalanmasına kadar herşey olabilir son zamanlarda motor yıkattınız mı
bu arada xv kullanıcımız az yaşadıgınız deneyimleri inceleme konusuna yazarsanız yeni alacak arkadaşlarda faydalanır
Geçici bir sorun olabilir. Subaruda tek bir anlik ariza bile bahsettiginiz ariza ışıklarıni yakabilir. Yakinlardaki bir servise yolunuz düşerse gecmis arizalardan asıl arızanın sebep oldugu kodu ogrenebilirseniz kafanızdaki soru işareti ortadan kalkar.
Obd 2 ile bakmak lazım ne hata vermiş daha sonra daha detaylı yorum yapılabilinir,xv kullanıcısı olarak ıncelemelerınızı paylasırsanız faydalanmış oluruz,hoş sohbetler.
(31-10-2018, Saat: 16:58)Çandarlı demiş ki: [ -> ]Arkadaşlar herkese merhaba bu sabah marşa basmamın ardından yokuş kalkış desteği, hız sabitleme ve motor arızası gösteren uyarı göstergeleri yandı hiçbirşey yokmuş gibi yoluma devam ettim ikazlar da yanmaya stop ettikten üç saat sonra tekrar marşa bastığımda hiçbir problem yoktu görüşlerinizi merak ediyorum. 
Araba xv bu arada unutmuşum forumlar konusundaki acemiliği üzerimden atamadım
Yukarıdaki problem 10 dk önce başıma geldi, park ettim XV aracımı ofise geldim henüz yeniden çalıştırmadım bekliyorum.
Siz sorunu yaşadığınız için sormak istiyorum devamında ne oldu ?
Araçta LPG var mı eğer cevap evetse depodaki benzine bakmak lazım eğer azsa araç tanımsız yakıt diye bu uyarı ışıklarını yakıyor. Benzin seviyesi yüksek tutulursa sorun tekrar etmiyor. Işıkları söndürmek için her seferinde birkaç metre gidip üç kere stop etmek yeterli geliyor
(08-10-2021, Saat: 13:02)Çandarlı demiş ki: [ -> ]Araçta LPG var mı eğer cevap evetse depodaki benzine bakmak lazım eğer azsa araç tanımsız yakıt diye bu uyarı ışıklarını yakıyor. Benzin seviyesi yüksek tutulursa sorun tekrar etmiyor. Işıkları söndürmek için her seferinde birkaç metre gidip üç kere stop etmek yeterli geliyor
LPG yok hocam benzin bizde.
O zaman arıza tespit cihazına sokup bir bakmak lazım
Benzeri başıma geldi 1-2 ay evvel. ABS+Hız sabitleme+Yokuş Kalkış+Çekiş kontrol sistemi ışıkları aynı anda yandı.
Fren müşürü arızası çıktı OBD'de. Söküp başını okşadım sevdim geri taktım sorun halloldu
Bahsettiğim parça geçen hafta yetkili serviste garantiden değişti. Subaru o parçayı gönüllü geri çağırma programına almış. Belli ki varmış bir sıkıntısı...