STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Legacy 2004 Atmosferik'e Legacy Turbo Kaput
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Herkese selamlar. 
Bugün yolum sanayiye düşmüştü. Ara sokaktan geçerken arkadan kazalı bir turbo diesel Legacy gördüm ve durup bakmak istedim.parcalarinin satılık olduğu bilgisini alınca kaputa 1500tl fiyat verdiler.legacye o kaputu hep yakistirmisimdir.ama usta benim aracıma kaputun olmuyacagini söyledi. Bu arada araç 2009 sanırım.benimki 2004.sizce uygulamada bir sıkıntı çıkarmi.fikirleriniz önemli. Ona göre gidip alicam. Saygilar
Yarin sorayim onu, buraya yazarım uyup uymadigini Gülücük
Bağlantı yerleri ve çamurluk çizgileri aynı olması lazım ama ön ve ön köşe çizgi tutmayabilir.
(09-10-2018, Saat: 23:51)orhon demiş ki: [ -> ]Herkese selamlar. 
Bugün yolum sanayiye düşmüştü. Ara sokaktan geçerken arkadan kazalı bir turbo diesel Legacy gördüm ve durup bakmak istedim.parcalarinin satılık olduğu bilgisini alınca kaputa 1500tl fiyat verdiler.legacye o kaputu hep yakistirmisimdir.ama usta benim aracıma kaputun olmuyacagini söyledi. Bu arada araç 2009 sanırım.benimki 2004.sizce uygulamada bir sıkıntı çıkarmi.fikirleriniz önemli. Ona göre gidip alicam. Saygilar

Haber geldi oluyormuş Gülücük
Her şeyi oluyor diye biliyorum. 2003 2009 arası uyumlu kaputlar.
Işte bu çok güzel haber. Herkese teşekkürler. Resim paylasicam
Direk al tak sorun yok Gülücük renk tutuyorsa tabi
hocam yok mu resim merak ettim Büyük Gülücük
(17-09-2020, Saat: 11:42)edzayd demiş ki: [ -> ]hocam yok mu resim merak ettim Büyük Gülücük
O kaputu taktıktan sonra kaputun altından hava giriş yerini kapatın bence, benim eski Impreza'mda da WRX kaputu vardı, oradan giren hava işleri karıştırabiliyor Gülücük Motor hiç beklemediği bir yerden gereğinden fazla hava almış oluyor.
Sayfa: 1 2